به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری ، سيد مصطفي موسوي گفت : اين تور صنعتي با هدف بازديد توليدكنندگان و صنعتگران استان از نمايشگاه و واحدهاي توليدي و صنعتي مستقر در شهركها و نواحي صنعتي استان گلستان برگزار شد .
مديرعامل شرکت شهرکهـای صنعتی مازندران افزود : حضور در نمايشگاه ، مزيتهاي فراواني براي صنعتگران دارد كه مهمترين آن را معرفي پتانسيلهاي موجود در بخش صنايع غذايي ، ارتقاء كيفيت ، آشنايي با آخرين دستآوردها و فنآوري روز دنيا ، بررسي ميزان استقبال و رضايتمندي بازديدكنندگان ، از توليدات شركتها ، تنوع محصولات و نوآوري و خلاقيت در توليد و بازار را ميتوان برشمرد .
سيد مصطفي موسوي بيان افزود : بازاريابي و بررسي امكانات در راستاي صدور كالا به خارج از كشور و ارتباط نزديك بازديدكنندگان و توليدكنندگان و امكان مذاكره مستقيم ، در فروش و عرضه كالا مؤثر است .