به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، با دانستن نکات و افزایش آگاهی هایی در مورد مواد غذایی می توان ضایعات آن ها را به حداقل رساند.
1-
از قسمت سفید پیازچه بیشتر استفاده کنید. ممکن است کمی عجیب به نظر برسد
ولی پیازچه را داخل ظرف آب و در برابر نور خورشید قرار دهید تا دوباره رشد
کرده، هر چند روز یک بار، بتوانید از قسمتهای سبز آن استفاده کنید و مدتی
طولانی پیازچه تازه داشته باشید.
2- قبل از تاریخ انقضاء شیر و دلمه بستن، از آن برای درست کردن پنیر استفاده کنید.
3-
از لرد قهوه دوباره استفاده کنید. از آن برای فراری دادن مورچهها، به
عنوان خوشبوکننده و از بین بردن بوهای نامطبوع و رشد گیاهان استفاده
نمایید.
4- از پوست پرتقال در تابستان برای دور کردن پشه و مورچه و خلاص شدن از بوهای کهنه استفاده کنید.
5-
به جای دور ریختن موزهای رسیده و خیلی تیره، از آنها برای پختن نانهای
موزی استفاده کنید. همچنینمیتوانید با پختن آنها دسری عالی تهیه نمایید.
6- چیپس مانده را دور نیندازید. کافیست آنها را 10 ثانیه داخل مایکروفر قرار دهید تا دوباره ترد شوند.
7-
میتوانید برش باقیمانده از پیتزا را بدون مایکروفر دوباره مصرف کنید. آن
را 5-4 دقیقه روی یک کتری با حرارت متوسط قرار دهید. از یک در آلومینیومی
گرد استفاده کنید تا روی پیتزا هم گرم شود.
8- دیگر نانهای تست
مانده و خشک شده را دور نریزید. میتوانید آنها را خرد و سرخ کرده همراه
با ادویه استفاده کنید. یا به صورت ورقه ورقه سرخ کرده در سوپ و سالاد مصرف
کنید.
9- برای از بین بردن باکتریهای موجود در اسفنج قدیمی، اول
آن را خیس کنید و 2 دقیقه داخل مایکروفر بگذارید تا 99 درصد جرم آن از بین
رفته، دوباره قابل استفاده شود.
10- از ضایعات میوه و سبزی برای تهیه کمپوست و کود باغچه استفاده کنید.