سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

بایدها و نبایدهای غذایی بیماران مبتلا به آسم

اهمیت رژیم غذایی در این بیماران بسیار بالاست چرا که رژیم غذایی نادرست می‌تواند موجب تشدید حملات آسم شود.

محمدحسین سلطانی متخصص کودکان و نوزادان در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در حالت کلی بیماران مبتلا به آسم را در دو گروه آلرژیک و غیرآلرژیک تقسیم بندی می‌کنیم. 

وی افزود: باتوجه به تقسیم بندی که گفته شد نکته قابل توجه، اهمیت ویژه رژیم غذایی مناسب برای هر دو گروه است چرا که یک رژیم غذایی نادرست می‌تواند موجب شروع و یا تشدید حمله آسم شود. بیماران مبتلا به آسم باید لبنیات،شیرگاو. ادویه جات، ترشی جات، ماهی، میگو، میوه‌های ترش، سفیده تخم مرغ، گوجه فرنگی، سویا، سیر، برخی از حبوبات، آجیل‌ها مثل فندق، گردو، بادام و پسته را کمتر مصرف کنند. 

سلطان‌زاده اذعان داشت: ناگفته نماند که سولفیت‌ها، افزودنی‌ها، موادنگه دارنده در کنسرو‌ها و رنگ‌های مصنوعی سبب حساسیت می‌شوند. 

این متخصص کودکان اظهار داشت: همچنین بیماران مبتلا به آسم از مصرف غذاهای خیلی سرد و خیلی گرم پرهیز کنند و حتی الامکان هفته‌ای سه بار از ماهی استفاده کنند. البته اگر فردی آلرژیک باشد مصرف روزانه کپسول ماهی توصیه می‌شود همچنین از مایعات مخصوصا آب بهره کافی ببرد و مصرف چای و قهوه خود را محدود کند.


انتهای پیام/


تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.