آشنایی
با اسطورههای شهادت و مقاومت ایران اسلامی که ویژگی منحصر به فرد ایمان و
معنویت را با آمادگی رزمی و دفاعی خود تلفیق کردند برای نوجوانان و جوانان
کشورمان، جذاب و مفید است.
به همین منظور
باشگاه خبرنگاران در نظر دارد تا به معرفی مفید و مختصر شهدای شاخص با عنوان "
ستارگان آسمان ایران اسلامی" به ترتیب حروف الفبا بپردازد.
اگرچه
همه شهدا و جانبازان و آزادگان و ایثارگران مقاوم و سربلند و عزیز،
ستارگان آسمان ایران اسلامی هستند و هرکس در هر شغل و مسئولیتی که قرار
دارد و نفس میکشد، مدیون این فداکاریها و از جان گذشتگیها است.
سردار شهید "مهدی زینالدین" مهدی در سال 1338در شیراز متولد شد. با ورود به مدرسه، اوقات فراغتش را در کتابفروشی پدر میگذراند. مهدی در دوران تحصیلات متوسطهاش به لحاظ زمینههایی که داشت با مسائل مذهبی و سیاسی آشنا شد.
در مسیر مبارزات سیاسی علیه رژیم پهلوی به دلیل نپذیرفتن عضویت در حزب "رستاخیز" از مدرسه اخراج شده و با وجود تنگنا و فشار سیاسی با تغییر رشته، تحصیل را ادامه داد و رتبه چهارم را در میان پذیرفته شدگان دانشگاه "شیراز" به دست آورد. با تبعید پدرش به "سقز"، مهدی از ادامه تحصیل منصرف شد و به شکل جدیتری فعالیت مبارزاتی را پی گرفت. با شروع مبارزات مردمی در سال 1356، پدر مخفیانه به قم رفت و خانواده را نیز به آنجا منتقل کرد.
از آن پس مهدی به همراه پدر و جمعی دیگر در پیشبرد انقلاب در شهر قم تلاشهای بسیاری کردند.
بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، مهدی ابتدا به جهاد سازندگی و سپس با تشکیل سپاه پاسداران به این نهاد پیوست و پس از مدتی به عنوان مسئول اطلاعات و عملیات سپاه پاسداران قم فعالیتهای خود را ادامه داد.
هنوز نخستین شعلههای جنگ تحمیلی برافروخته نشده بود که آقا مهدی با طی دوره آموزشی کوتاه مدت نظامی همراه با یک گروه 100 نفره عازم جبهههای نبرد شد. او در طول دوران حضورش مسئولیت شناسایی یگانهای رزمی، مسئولیت اطلاعات و عملیات قرارگاه "نصر"، فرماندهی تیپ "علیبنابیطالب(ع)" و فرماندهی لشکر 17 "علیبنابیطالب (ع)" را برعهده گرفت.
سردار سرلشکر "مهدی زینالدین" در آبان ماه سال 1363 در حالیکه به همراه برادرش مجید (مسئول اطلاعات و عملیات تیپ 2 لشکر علیبنابیطالب) برای شناسایی منطقه عملیاتی از "باختران" به سمت "سردشت" در حال حرکت بود با ضد انقلاب منطقه درگیر و به فیض شهادت نائل آمد.
روحش شاد و راهش پر رهرو باد.انتهای پیام/