ایوب ایرانی فام در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کارشناسان تولید 1300 کیلوگرم کنجد در هکتار را امکانپذیر می دانند.
وی تشریح کرد: كنجد را مي توان مشروط بر آن كه از نظر زهكشي و تهويه محدوديتي وجود نداشته باشد در انواع خاكها كشت نمود.
ایرانی فام ادامه داد: در اراضی استان، کنجد را بهعنوان کشت دوم پس از برداشت گندم و جو به زیرکشت برده و تولید میکنند
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی ضمن معرفی تنها شهرستان تولیدکننده کنجد در استان یادآور شد: زارعان شهرستان خداآفرین با اختصاص 300 هکتار به کشت کنجد از تولیدکنندگان این دانه روغنی در آذربایجانشرقی محسوب می شوند.
وی از حساسیت کنجد به حرارت پایین گفت و افزود: اين نبات به روزهاي گرم و نور فراوان نيازمند است و به حرارت هاي پايين حساسيت نشان مي دهد.