سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سند احیاء بافت‌های فرسوده تدوین شده است/ در احیاء بافت‌های فرسوده تنها به رفع فرسودگی توجه شده نه ایجاد خدمات زیربنایی

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران از تدوین سند احیاء بافت فرسوده خبر داد.

 اقبال شاکری رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران  با اشاره به اینکه نوسازی بافت‌های فرسوده نیازمند حمایت دولت بوده و شهرداری به تنهایی قادر به این عمل نخواهد بود ، نبود اعتبار و بودجه کافی را مهمترین دلیل فعالیت جدی تاکنون دانست و افزود: مشارکت بانکهای خصوصی تا حدودی سبب رفع برخی از محدودیت‌ها خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه متأسفانه قدمت ساختمان‌های موجود در بافت‌های فرسوده و عدم اقدام جدی در این خصوص امروز این مناطق را به محلی خالی از سکنه و مناسب برای تجمع اراذل واوباش تبدیل نموده است افزود: قطعاً ارائه تسهیلات از سوی بانکها به مالکان این بافتها در کاهش معضلات موجود بی‌تأثیر نخواهد بود.

رئیس کمیته عمران شورای اسلامی شهر تهران در پایان از احیاء بافت فرسوده پس از کاهش ترافیک و آلودگی هوا به عنوان مهمترین موضوع مد نظر مدیریت شهری یاد کرد و افزود: طبق اعلام سازمان نوسازی سند احیاء بافت فرسوده تهیه و تدوین شده و موارد مطرح در این سند راهگشای بسیاری از مسائل مطرح در این خصوص خواهد بود.

احمد دنیا مالی نیز در این خصوص با تأکید بر اینکه احیاء بافت فرسوده نیازمند حمایت دولت است افزود: این نوسازی‌ها ضمن اینکه باید منطبق با مسائل شهرسازی و معماری اسلامی ایرانی باشد باید با توجه ویژه به بحث ریزدانگی‌ها و نیز ایجاد خدمات زیربنایی و تعریض معابر و ... توأم گردد.

وی با بیان اینکه عدم دریافت عوارض مالکان بافتهای فرسوده را به نوسازی املاک خود ترغیب نموده است افزود: نوسازی بافتهای فرسوده و اجرای طرح تجمیع و ایجاد ساختمان‌های چند طبقه و چند واحده تنها سبب فشردگی بیشتر و افزایش تعداد خانواده‌ها در بافت‌های فرسوده شده است.

رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران با اشاره به اینکه متأسفانه هدف تاکنون نوسازی بافتهای فرسوده بوده و به ایجاد خدمات زیربنایی نظیر افزایش فضای سبز، درمانگاه، مدرسه و ورزشگاه علی رغم افزایش جمعیت‌های ناشی از ساخت و ساز توجه نشده است تصریح کرد : این مسئله جای نگرانی دارد چرا که تداوم این عمل تنها سبب ایجاد ساختمان‌های جدید، فشردگی بافت فرسوده و رفع فرسودگی‌ها شده و از لحاظ شهرسازی و جمعیتی اتفاق نامأنوسی رخ می دهد که نیازمند تدبیری اساسی است.

انتهای پیام/
برچسب ها: فرسوده ، احیا ، تدوین
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سامان وفایی تاج خاتونی
۲۲:۴۶ ۳۱ مرداد ۱۳۹۳
با سلام.
اگر امکان داره پس از اجرای این طرح در تهران به بافت فرسوده قم نیز نگاهی جامع داشته باشید.
بارها و بارها برای اخذ مجوز به شهرداری قم رفتم اما برنامه ای برای این بافت نداشتن. و هر بار از تشکیل جلسه با شورای شهر قم و عقب انداختن مجوز سر باز میزنند.
با تشکر.
با تشکر.