سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ستارگان آسمان ایران اسلامی/28

کدام فرمانده با طرح‌های مهندسی خود راهگشای رزمندگان اسلام شد؟

وی پس از ماه‌ها خدمت در مسئولیت‌هایی همچون مسئول ستاد کربلا، فرماندهی مهندسی جنگ جهاد سازندگی و معاونت فرماندهی قرارگاه مهندسی رزمی خاتم‌الانبیا(ص) سرانجام در روز 3 خرداد 1366 در عملیات کربلای 10 در منطقه "سردشت" به درجه عظیم شهادت نائل آمد.

به گزارش خبرنگار دفاعی- امنیتی باشگاه خبرنگاران، در هر کشوری شناخت اسطوره‌های مقاومت برای نسل‌های آینده یک ضرورت است.

آشنایی با اسطوره‌های شهادت و مقاومت ایران اسلامی که ویژگی منحصر به فرد ایمان و معنویت را با آمادگی رزمی و دفاعی خود تلفیق کردند برای نوجوانان و جوانان کشورمان، جذاب و مفید است.

به همین منظور  باشگاه خبرنگاران در نظر دارد تا به معرفی مفید و مختصر شهدای شاخص با عنوان "ستارگان آسمان ایران اسلامی" به ترتیب حروف الفبا بپردازد.

اگرچه همه شهدا و جانبازان و آزادگان و ایثارگران مقاوم و سربلند و عزیز، ستارگان آسمان ایران اسلامی هستند و هرکس در هر شغل و مسئولیتی که قرار دارد و نفس می‌کشد، مدیون این فداکاری‌ها و از جان‌ گذشتگی‌ها است.







سردار شهید "محمدتقی رضوی"


 
محمدتقی در سال 1334 در خانواده‌ای اهل تقوا و دیانت در شهر مقدس مشهد متولد شد.   

وی پس از طی دوره ابتدایی و دبیرستان در کنکور دانشگاه شرکت کرده و در رشته راه و ساختمان پذیرفته شده و وارد انیستیتوی مشهد شد.   

پس از فارغ‌التحصیل شدن به سربازی اعزام شد و به دنبال فرمان حضرت امام خمینی(ره) مبنی بر ترک پادگان‌ها توسط سربازان، او نیز از پادگان می‌گریزد.   

پس از پیروزی انقلاب اسلامی، محمدتقی با شور و امید خود را وقف انقلاب و آرمان‌های آن کرده و در هرجا که احساس می‌کند مؤثر است به خدمت خالصانه می‌پردازد.


 


وی از روزهای نخستین جنگ خود را به جبهه‌ها می‌رساند و با عضویت در "ستاد جنگ‌های نامنظم شهید چمران" به دفاع از انقلاب و اسلام می‌پردازد.   

وی ابتدا به عنوان مسئول نهاد پشتیبانی جنگ "جهاد خراسان" انجام وظیفه کرده و نقش به‌سزایی در سازماندهی و گسترش ستاد پشتیبانی ایفا می‌کند.   

شهید رضوی در جبهه‌های نبرد از خود توانمندی‌ها و رشادت‌های بالایی نشان می‌دهد و هرگز از تلاش و کوشش باز نمی‌ایستد.   

او با ارائه طرح‌های مهندسی بدیع و نو بارها و بارها در عملیات متعدد راهگشای فرماندهان و رزمندگان اسلام شد.   

وی پس از ماه‌ها خدمت در مسئولیت‌هایی همچون مسئول ستاد کربلا، فرماندهی مهندسی جنگ جهاد سازندگی و معاونت فرماندهی قرارگاه مهندسی رزمی خاتم‌الانبیا(ص) سرانجام در روز 3 خرداد 1366 در عملیات کربلای 10 در منطقه "سردشت" به درجه عظیم شهادت نائل آمد.






روحش شاد و راهش پر رهرو باد.


  
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.