سایر زبان ها

صفحه نخست

انتخابات

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

انگور خون ساز نیست، ولی...

توصیه‌های زیادی برای مصرف موادغذایی مختلف که سرشار از آهن هستند می‌شود که یکی از این موادغذایی انگور است.

دکتر برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بهترین منابع تأمین کننده آهن، منابع حیوانی از قبیل گوشت قرمز، جگر، دل و قلوه، ماهی و مرغ هستند و در این میان بهترین همان گوشت قرمز است. 

دکتر بزرگمهر ادامه داد: منابع آهن گیاهی جذب خیلی کم و حدود 10- 5 درصد دارند که این منابع که بیشتر در سبزی‌ها، مغزها و حبوبات وجود دارد، و اگر به همراه ویتامین c مصرف شود، جذب آهن خیلی بالا می‌رود. 

این متخصص تغذیه بیان کرد: انگور از میوه‌هایی است که با تنوع زیاد وجود دارد و حاوی انواع ویتامین‌ها و از جمله ویتامین C بالا است و بعلاوه فیبر بالایی دارد. در میان انواع انگور، انگور قرمز به علت غنی بودن آنتی اکسیدان، بسیار مفید است و خاصیت ضد سرطانی دارد. هرچند می‌توان حاوی مقادیری از آهن باشد، ولی آنقدر نیست که بتوان آن را عاملی برای رفع کم خونی درنظر گرفت و بهترین خاصیت انگور آنتی اکسیدان بودن آن است. 


انتهای پیام/ 

برچسب ها: انگور ، ویتامین ، آهن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
ناشناس
۱۲:۴۴ ۲۵ شهريور ۱۴۰۱
سلام
اهن من زیاد دنبال موادی که اهن دفع کند هستم
ناشناس
۰۷:۵۰ ۲۸ مرداد ۱۳۹۳
تشکر