انگور خون ساز نیست، ولی...
دکتر برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بهترین منابع تأمین کننده آهن، منابع حیوانی از قبیل گوشت قرمز، جگر، دل و قلوه، ماهی و مرغ هستند و در این میان بهترین همان گوشت قرمز است. 

دکتر بزرگمهر ادامه داد: منابع آهن گیاهی جذب خیلی کم و حدود 10- 5 درصد دارند که این منابع که بیشتر در سبزی‌ها، مغزها و حبوبات وجود دارد، و اگر به همراه ویتامین c مصرف شود، جذب آهن خیلی بالا می‌رود. 

این متخصص تغذیه بیان کرد: انگور از میوه‌هایی است که با تنوع زیاد وجود دارد و حاوی انواع ویتامین‌ها و از جمله ویتامین C بالا است و بعلاوه فیبر بالایی دارد. در میان انواع انگور، انگور قرمز به علت غنی بودن آنتی اکسیدان، بسیار مفید است و خاصیت ضد سرطانی دارد. هرچند می‌توان حاوی مقادیری از آهن باشد، ولی آنقدر نیست که بتوان آن را عاملی برای رفع کم خونی درنظر گرفت و بهترین خاصیت انگور آنتی اکسیدان بودن آن است. 


انتهای پیام/