سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مشهد/

کاشمرقطب تولید انگور کشمشی در خراسان رضوی

مدیر جهاد کشاورزی کاشمر از آغاز فصل برداشت انگور از تاکستانهای شهرستان کاشمر خبر داد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،محمد صوابی گفت: کاشمر دارای سه هزار و 152هکتار تاکستان است که پیش بینی می شود 20 هزار تن انگور از این سطح برداشت شود.

وی افزود: 30 درصد از این محصول برای تولید کشمش و مابقی برای تازه خوری مصرف می شود
مدیر جهاد کشاورزی کاشمرگفت: زمین های مرغوب در جلگه جنوبی شهرستان از حاصلخیز ترین مناطق استان است و بیش از 22 رقم انگور در کاشمر تولید می شود که دو رقم عسگری و پیکامی ویژه تولید کشمش است.
محمد صوابی افزود : دو محصول تیفیو مویزنیز از ارقام صاحبی لعل و رازقیتولید می شوند.

وی گفت :وجود تنوع انگوردر شهرستان کاشمر باعث شده است این شهرستان به شربت خانه خراسان معروف شود .
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر افزود: کشمش تولیدی کاشمر با عنوان کشمش سبز قلمی، شهره آفاق است و کشورهای همسایه به ویژه پاکستان متقاضی آن هستند.
محمدصوابی گفت : انگور کاشمر به علت لطافت، شیرینی، زودرسی و عاری بودن از آلودگیهای خاکی به علت هدایت تاک ها به حالت ایستاده یا پا چراغی و تماس نداشتن خوشه با خاک منحصر به فرد است.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمرافزود :با تأکید بر لزوم ایجاد صنایع تبدیلی در حوزه فرآوری محصولات باغی گفت: محصولی مانند انگور کاشمر باید فرآوری شده ، با بسته بندی جذاب و با کیفیت مطلوب به بازار عرضه شود.
انتهای پیام/ب
برچسب ها: انگور ، کشمشی ، کاشمر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.