مشهد/
کاشمرقطب تولید انگور کشمشی در خراسان رضوی

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران مشهد ،محمد صوابی گفت: کاشمر دارای سه هزار و 152هکتار تاکستان است که پیش بینی می شود 20 هزار تن انگور از این سطح برداشت شود.

وی افزود: 30 درصد از این محصول برای تولید کشمش و مابقی برای تازه خوری مصرف می شود
مدیر جهاد کشاورزی کاشمرگفت: زمین های مرغوب در جلگه جنوبی شهرستان از حاصلخیز ترین مناطق استان است و بیش از 22 رقم انگور در کاشمر تولید می شود که دو رقم عسگری و پیکامی ویژه تولید کشمش است.
محمد صوابی افزود : دو محصول تیفیو مویزنیز از ارقام صاحبی لعل و رازقیتولید می شوند.

وی گفت :وجود تنوع انگوردر شهرستان کاشمر باعث شده است این شهرستان به شربت خانه خراسان معروف شود .
مدیر جهاد کشاورزی کاشمر افزود: کشمش تولیدی کاشمر با عنوان کشمش سبز قلمی، شهره آفاق است و کشورهای همسایه به ویژه پاکستان متقاضی آن هستند.
محمدصوابی گفت : انگور کاشمر به علت لطافت، شیرینی، زودرسی و عاری بودن از آلودگیهای خاکی به علت هدایت تاک ها به حالت ایستاده یا پا چراغی و تماس نداشتن خوشه با خاک منحصر به فرد است.
مدیر جهاد کشاورزی کاشمرافزود :با تأکید بر لزوم ایجاد صنایع تبدیلی در حوزه فرآوری محصولات باغی گفت: محصولی مانند انگور کاشمر باید فرآوری شده ، با بسته بندی جذاب و با کیفیت مطلوب به بازار عرضه شود.
انتهای پیام/ب