سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

اسفناج را با "ویتامین C" مصرف نکنید

اسفناج به عنوان یک سبزی غنی از آهن شناخته شده است ولی باید توجه داشت، گیاهان منابع خیلی خوبی برای تامین آهن بدن نیستند.

دکتر برلیانت بزرگمهر، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  گفت:
سبزیجات از جمله، اسفناج، به علت کم کالری بودن می‌ توانند جایگزین غذاهای پر کالری شوند و چون حجیم هستند، معده را پر کرده و باعث کاهش اشتها در فرد می‌شوند.
بنابراین در افرادی که رژیم کاهش وزن دارند،استفاده از اسفناج و سبزیجات حجیم شبیه آن، بسیار در روند لاغری و کم اشتهایی موثر است.

دکتر بزرگمهر ادامه داد:اسفناج به عنوان گیاه سرشار از آهن، در نظر عامه مردم شناخته شده است ولی باید در نظر گرفت گیاهان بطور قطعی منابع خوبی برای تامین آهن بدن نیستند.در اسفناج نیز به علت وجود اگزالات که مانع جذب آهن می‌شود، تنها 5 درصد آهن آن جذب بدن می‌گردد.

این متخصص تغذیه در پایان اظهار داشت:بهتر است در کنار اسفناج و سایر منابع آهن گیاهی، از ویتامین c مثل آب لیموترش تازه، استفاده کرد تا میزان جذب آهنش بالا رود.
در عین اینکه منابع گیاهی برای رفع کم خونی ناشی از فقرآهن گزینه مناسبی نیست و بهتر است از منابع حیوانی مثل جگر،گوشت قرمز، مرغ، ماهی و تخم مرغ برای رفع کمبود آهن بدن استفاده کرد.


انتهای پیام/

برچسب ها: اسفناج ، ویتامین سی ، آهن
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.