به گزارش
خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران؛سیاحت به هدف دیدن آبشار فرهاد جوی شما را به جاده دوهزار و سه هزار می کشاند. جاده آسفالته دو هزار و سه هزار كه از تنكابن آغاز می شود پس از عبور از خرم آباد به مساحت 2 كیلومتر، به منطقه قلعه گردن می رسد كه منظره جالبی را در دامنه ارتفاعات كوتاه و جنگلی از جلگه و دریای تنكابن به نمایش می گذارد. این محل با تنكابن 8 كیلومتر فاصله دارد. در كنار جاده از تونل انحرافی و تاریكی قلعه تنكا كه آب و لمرود را به رود سه هزار ملحق می كند، آبشاری ایجاد شده كه ده متر ارتفاع دارد و تا 50 متر قابل افزایش است. این آبشار محیطی زیبا را برای اتراق مسافران بوجود آورده است.
دره سه هزار منطقه ای بكر و زيبا با چشم اندازهاي بديع و آب و هواي مطبوع به همراه آبشارها و چشمه های آب گوارا، آرامش شگرفی را براي گروه هاي گردشگري فراهم می آورد. یکی از این آبشار ها که چشم انداز قابل توجهی دارد، آبشار فرهاد جوی است.
علاوه بر آن در ده متری غرب فرهاد جوی واقع در جاده آسفالته قلعه گردن به دو هزار آثاری برجای مانده از سنگ و ساروج به چشم می خورد. سنگ و ساروجی محکم که در فواصل متفاوت و با ارتفاع مختلف وجود دارد. این آثار نشانگر وجود قلعه ای در این سامان در روزگاران پیشین می باشد. شکل سنگ و ساروج و مکانی که در آن قامت برافراشته به خوبی نشان می دهد در دوره های قدیم مردمانی جهت دفاع از این سامان دست به کار ساختن قلعه ای شده اند. وجود چاه مانندهایی به عمق 2 تا 3 متر در درون این سنگ چین ها حکایت از چاره اندیشی قلعه نشینان دارد که آب مورد مصرف خود را گویا از طریق آبشار فرهاد جوی تامین می کردند.
انتهای پیام/