سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک شاعر:

ما به طبیب زخم‌های کهنه و نو نیازمندیم

ما به طنز فاخر به عنوان طبیب زخم‌های کهنه و نو نیاز داریم.

قادر طراوت پور، شاعر در گفتگو با خبرنگار ادبیات باشگاه خبرنگاران گفت: شعر طنز امروز دارای مؤلفه‌های نوینی است، طنز امروز رویکرد اجتماعی بیشتری دارد و به لایه‌های اجتماعی جامعه توجه بیشتری می‌کند همچنین بیش از طنز گذشته وارد مسائل مختلف جامعه شده است. 

وی افزود: شعر طنز امروز نسبت به شعر طنز گذشته ما دارای تفاوت‌هایی است طنز با شاعرانی چون عبید زاکانی و حافظ به اوج خود رسید و با عنوان یک شیوه انتقاد شناخته شد، اما شعر طنز امروز دارای ضعف‌های فراوانی است طنز امروز گاهی در چاله هجو می‌افتد. 

این شاعر ادامه داد: طنز امروز گاهی به تمسخر و ریشخند نزدیک تر است؛ طنز باید خالی از هر گونه تحقیر، تمسخر یا ریشخند باشد در حالی‌که شعر طنز امروز در بسیاری از موارد دچار این وضعیت مشمئز کننده است. البته در روزگار ما طنزهای فاخری نیز وجود دارد.می‌توانم بگویم یکی از کاربردی ترین و تأثیرگذارترین قابل‌های هنری روزگار ما می‌تواند شعر طنز باشد. 

طراوت پور تصریح کرد: ما بیش از گذشته به طنز فاخر که طبیب زخم‌های کهنه و نو جامعه باشد نیازمندیم برنامه‌های طنزی چون قند پهلو و در حلقه دندان بر جریان طنز کشور بی تأثیر نیستند حقوق شاعرانی چون ناصر فیض، ابوالفضل زرویی نصرآباد و دیگر طنز پردازان در حوزه ادبیات معاصر بسیار جای شکر گزاری دارد. 

این شاعر خاطر نشان کرد: مردم هم به استقبال طنز آمدند. طنز را می‌شنوند و با شنیدن آن به فکر فرو می‌روند البته طنز از نگاه مردم دارای خطوط قرمزی است.  
 

انتهای پیام/ اس
برچسب ها: طنز ، شاعر ، شعر ، ادبیات ، کتاب
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.