سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

نعیمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

ماجرای غزه از کجا شروع شد؟/ شکست محاصره غزه شرط حماس برای آتش‌بس

یک کارشناس مسائل خاورمیانه گفت: از نظر حماس این بار دیگر موضوع، برون‌رفت از آتش‌بس نیست و شکست محاصره غزه هم باید جزء آن باشد.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران؛ در ماجرای اخیر غزه،‌ ابتدا سه نفر از شهرک‌نشینان رژیم‌صهیونیستی مفقود شده و پس از چند هفته جنازه آنها در الخلیل پیدا می‌شود. 

سران رژیم‌صهیونیستی حماس را متهم به عامل حادثه می‌کنند، اما حماس با قاطعیت آن را رد می‌کند و مسئولیتش را نمی‌پذیرد! چند روز بعد شهرک‌نشینان رژیم‌صهیونیستی یک نوجوان فلسطینی را زنده‌زنده در آتش سوزاندند و منجر به بالا گرفتن اعتراضات مردمی و خشم فلسطینیان شد.

دراین مرحله رژیم صهیونیستی آتش جنگ را کلید می‌زند که با پاسخ راکت‌های حماس روبه‌رو شده و هنوز هم ادامه دارد.
 
"مصیب نعیمی" در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران گفت: آنچه می‌تواند رژیم صهیونیستی را وادار به آتش‌بس کند، طولانی‌تر شدن درگیری‌هاست چون تجربه نشان داده رژیم صهیونیستی به خاطر شرایط درونی که دارد نمی‌تواند در دراز مدت این وضع را تحمل کند.

وی تبعات طولانی شدن جنگ برای رژیم اشغال‌گر قدس را خروج سرمایه‌ها به همراه طولانی شدن استقرار شهرک‌نشینان در پناهگاه‌ها و مهاجرت معکوس برشمرد. 

این کارشناس سیاست خارجی اضافه کرد: موشک باران فلسطینی‌ها 5 میلیون اسرائیلی را به پناهگاه کشانده و این امر سبب شده تا راهی برای برون‌رفت از بحران پیش آید.

نعیمی در تشریح سیاست مقاومت برای شکست حصر غزه اظهار داشت: حماس می‌گوید که موضوع این بار برون‌رفت از آتش‌بس نیست و شکست محاصره غزه هم باید جزء آن باشد! یعنی اگر آغاز کننده رژیم صهیونیستی بود پایان دهنده این رژیم نیست و باید طی یک تفاهم جدی محاصره غزه که آنها را در تنگنا قرار داده لغو شود و بر این اساس آتش بس را مطرح کند.
 
وی تصریح کرد: حماس این بار به رژیم صهیونیستی تعهدی برای حملات نمی‌دهد، مگر اینکه بحث لغو محاصره پیش آید.

وی با بیان اینکه رژیم‌صهیونیستی همیشه تلاش کرده تا فلسطینیان درگیر خودشان باشند، تاکید کرد: آنها هر گونه وحدت بین حماس و فتح را تهدیدی برای خود می‌دانند و برای اینکه بتوانند مسیر تغییر هویت فلسطین را به راحتی ادامه دهند، در برابر همسویی بین فلسطینیان به‌طور علنی اعتراض می‌کنند.


نعیمی در ادامه با بی‌تاثیر عنوان کردن نقش شورای امنیت در مقابله با شرارت‌های رژیم صهیونیستی و گفتمان زور در دنیا افزود: شورای امنیت در مقابل رژیم‌صهیونیستی ابزاری برای اجرا ندارد و اگر هم فشاری بیاورد با وتوی آمریکا روبه‌رو می‌شود. 

وی تاکید کرد: همان‌طور که سرکردگان رژیم صهیونیستی گفته‌اند به هیچ‌گونه اقدام بین‌المللی پاسخ نمی‌دهند و در جهت منافع خود عمل می‌کنند البته این سرکشی رژیم صهیونیستی به قطعنامه‌ها و قوانین بین‌المللی از گذشته وجود داشته است. 

این کارشناس مسائل خاورمیانه درباره هدف صهیونیست‌ها از انجام این حملات گفت: هدف آنها تسلیم یا خلع سلاح غزه است، تا آنجا را از عامل تهدید برای خودشان خارج کنند، که این امر با واکنش فلسطینیان روبه‌رو شده است. 

نعیمی تصریح کرد: رژیم صهیونیستی در عمل با جنگ فلسطینیان را وادار به کوچ می‌کند و به آنها می‌فهماند که زندگی در اینجا با جنگ و خونریزی فایده‌ای ندارد. 

وی در پایان خاطرنشان کرد: ایستادگی و پایداری صهیونیست‌ها با توجه به اینکه به سرزمین وابستگی ندارند و اکثر آنها مهاجرند خیلی کمتر از وابستگی فلسطینیان به سرزمینی هست که مال خودشان است. 

انتهای پیام/ 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.