سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

3 نکته حیاتی برای کنترل "کبد چرب" در ماه رمضان

بیماری کبد چرب معمولا به دنبال پرخوری‌های طولانی مدت، ایجاد می‌شود که با رعایت نکاتی می‌توانند این بیماری را درمان کنند.

دکتر تیرنگ نیستانی، متخصص تغذیه، در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران  گفت: گرسنگی طولانی مدت و مصرف ناگهانی از حجم بالای مواد غذایی پرکالری، به ویژه مواد نشاسته‌ایی، مشکل افراد دارای کبد چرب را بیشتر می‌کند.

بنابراین افرادی که مشکل کبد چرب دارند، بهتر است در تمام طول سال به خصوص ماه مبارک رمضان مشورت با متخصص تغذیه داشته باشند و بهره گیری از برنامه تغذیه‌ای سالم و رعایت اصول تغذیه، روزه داری همراه سلامتی داشته باشند.

این متخصص تغذیه ادامه داد: برای افرادی که کبد چرب دارند، درمان دارویی خاصی وجود ندارد و رعایت نکاتی در وعده افطار و سحر برایشان الزامی است.
اولین نکته اینکه افطار خیلی سبک مصرف کنند و پس از آن مصرف یک واحد میوه، برای بالا رفتن قند خونشان توصیه می‌شود.
دومین نکته اینکه بهتر است وعده شام جدا از افطار مصرف شود چرا که مصرف افطار و شام با هم، مشکل کبد چرب را زیاد می‌کند و پرهیز از پرخوری در افطار و وعده شام اهمیت ویژه‌ای دارد. 

دکتر نیستانی در ادامه گفت: دومین نکته که برای افراد دارای کبد چرب توصیه می‌شود، مصرف سحری سبک به همراه یک واحد میوه است که در تنظیم قند خون، و همچنین حفظ آب بدن به دلیل فیبر بالای میوه بسیار مفید است.


انتهای پیام


برچسب ها: کبدچرب ، تغذیه ، میوه ، رمضان
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.