سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

خوراکی های قدیمی، خاصیت های جدید

درست از لحظه ای که تصمیم بگیرید رژیم غذایی تان را درست کنید خوراکی ها دیگر همان خوراکی های سابق به نظر نمی رسند.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، لوبیا سرشار از آنتی اکسیدان پروتئین و فیبر است.در عین حال ریسک دیابت و حملات قلبی را پایین می آورد و از چاقی های مزمن و شدید جلوگیری می کند.لوبیا به صورت طبیعی  سم زدایی می کند و ترکیبات این دانه استروژن، کلسترول و مواد سمی را از بدنتان می زداید.

بررسی ها نشان می دهند، سبزیجات سبز را نباید دست کم بگیرید.مثلا بروکلی سرشار از ترکیبی است که می تواند مانع بروز و یا بازگشت کجدد انواع خاصی از سرطان ها شود. خوردن سبزیجات برای قلب تان هم خوب است.تحقیقات مرکز پرستاری هاروارد نشان می دهد افرادی که روزانه یک فنجان سبزیجات خام و یا پخته مصرف می کندد نسبت به بقیه افراد 23 درصد کمتر به حملات قلبی دچار می شوند.

گفتنی است، تخم مرغ باعث تولید انتقال دهند ه های عصبی مثل دوپامین نوروپینفرین و اپینفرین می شود.این انتقال دهنده ها خلق و خوی تان را بهتر می کنند و سطح هوشیاری تان را بالا می برند.تخم مرغ حاوی ترکیباتی است که عملکرد سلول های تان را بهبود می بخشد.

انتهای پیام/
برچسب ها: سبزیجات ، خاصیت ، دانه ، مغذی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.