به گزارش
خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، مصرف سبزیجات معطر از جمله ترخون و جعفری انرژی بدن را چندین برابر می کنند و باعث می شوند بوی دهانتان معطر و خوشبو در ساعات زوط باقی بماند.
بررسی ها نشان می دهند، مزیتی که این سبزیجات دارند این است که می توانید در همه غذاها و سوپ ها از آن ها استفاده کنید و از نظر طب سنتی محدودیتی در مصرفشان وجود ندارد.
گفتنی است،ترخون تولید صفرا به وسیله ی كبد را افزایش می دهد و به این ترتیب به هضم و گوارش غذا كمك میكند و موجب افزایش سرعت فرایند سم زدایی در بدن می شود.
افرادی كه فشار خون بالایی دارند میتوانند از این سبزی به جای نمك در غذا استفاده نمایند.ترخون توانایی بسیار زیادی برای مبارزه با كرمهای رودهای نیز دارد.
نتایج مطالعات نشان می دهند مصرف اسن شبزیجات همراه با غذا باعث می شود چربی های مضر آن جذب بدن نشوند و انرژی زیادی به دست آورید.
انتهای پیام/