در وعده سحری با خوردن معطرها دوپینگ کنید!
به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، مصرف سبزیجات معطر از جمله ترخون و جعفری انرژی بدن را چندین برابر می کنند و باعث می شوند بوی دهانتان معطر و خوشبو در ساعات زوط باقی بماند.

بررسی ها نشان می دهند، مزیتی که این سبزیجات دارند این است که می توانید در همه غذاها و سوپ ها از آن ها استفاده کنید و از نظر طب سنتی محدودیتی در مصرفشان وجود ندارد.

گفتنی است،ترخون تولید صفرا به وسیله ‏ی كبد را افزایش می‏ دهد و به این ترتیب به هضم و گوارش غذا كمك می‏كند و موجب افزایش سرعت فرایند سم ‏زدایی در بدن می‏ شود.

افرادی كه فشار خون بالایی دارند می‏توانند از این سبزی به جای نمك در غذا استفاده نمایند.ترخون توانایی بسیار زیادی برای مبارزه با كرم‏های روده‏ای نیز دارد.

نتایج مطالعات نشان می دهند مصرف اسن شبزیجات همراه با غذا باعث می شود چربی های مضر آن جذب بدن نشوند و انرژی زیادی به دست آورید.

انتهای پیام/