سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

الهیان:

حقوق بشر ابزار سیاسی در برابر کشورهایی که همراه نظام سلطه نیستند

رئیس کمیته حقوق بشر در مجلس هشتم گفت: در سازمان ملل، شورای حقوق بشر، کمیسیون سوم مجمع عمومی و کمیساریای سازمان ملل شاهدیم که مسئله حقوق بشر به ابزار سیاسی در برابر کشورهایی که همراه نظام سلطه نیستند تبیین می‌شود.

به گزارش خبرنگار سیاست خارجه باشگاه خبرنگاران زهره الهیان با حضور در برنامه شوق زندگی که ظهر امروز از شبکه سوم سیما پخش شد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه عملکرد غرب به ویژه آمریکا در مسئله نقض حقوق بشر را چگونه ارزیابی می‌کنید، گفت: بحث حقوق بشر به بعد از انقلاب به ویژه پس از سال 88 برمی‌گردد که در آن زمان به دنبال براندازی نظام در ایران در قالب اعتراضات مردمی که توسط اتاق فکر صهیونیست‌ها انجام شد بر می‌گردد و پس از آن به موضوع هسته‌ای پرداخته شد و بهانه بعدی همپای تحریم‌هایی که علیه ملت ایران بود موضوع حقوق بشر جدی‌تر شد.

وی تصریح کرد: در سازمان ملل،‌ شورای حقوق بشر، کمیسیون سوم مجمع عمومی و کمیساریای سازمان ملل شاهد بودیم که مسئله حقوق بشر به ابزار سیاسی در برابر کشورهایی که همراه نظام سلطه نیستند تبیین می‌شود.

الهیان اظهار داشت: ما شاهد وجود کشورهایی هستیم که نظامشان نقض سیستماتیک حقوق بشر است و با قوانین حقوق بشری منافات دارند اما فشاری در آنها وجود ندارد چراکه کمیساریای سازمان ملل زمانی که به عربستان می‌روند از آنجا راضی برمی‌گردند و باید به این نکته اشاره کنم که زنان در عربستان حق رانندگی ندارند.

رئیس کمیته حقوق بشر مجلس هشتم بیان داشت: جمهوری اسلامی ایران خود قربانی ترور است اما همان‌هایی که پرچم حقوق بشر را بلند می‌کنند ایران را ناقض حقوق بشر می‌دانند.

وی افزود: شورای حقوق بشر در سه سال پیش در ژنو برگزار شد که طی آن 220 مورد محور نقض حقوق بشر علیه آمریکا ثبت شد و آمریکا رکورددار نقض حقوق بشر شد اما تا به حال قطعنامه‌ای علیه ایالات متحده صادر نشده است.

الهیان اظهار داشت: 15 هزار سازمان غیر دولتی در آمریکا وجود دارد که تریبونی برای حرف زدن ندارند که این موارد نشان می‌دهد سازمان ملل در این قضیه به وظیفه خود عمل نمی‌کند و با این مقوله سیاسی برخورد می‌کند.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه منابع گزارش احمد شهید چیست؟ بیان داشت: احمد شهید از سال 2011 گزارشگر ویژه حقوق بشر در سازمان ملل درباره ایران شد و از آن سال‌ تاکنون 5گزارش علیه کشورمان صادر کرده است البته وی به جای گزارش دست به قضاوت زده و مستندات گزارش احمد شهید براساس کلمات احتمالا، به نظر می‌رسد و منبعی که نخواست نامش فاش شود منتشر می‌شود.

رئیس کمیته حقوق بشر مجلس هشتم ادامه داد: چرا باید گزارش براساس این واژه‌ها باشد و این منابع چه کسانی هستند البته وی سفرهایی به برخی از کشورهای اروپایی داشته و با برخی از افراد همکاری کرده‌ که از اعضای گروهک منافقین هستند و برخی دیگر پناهندگان به آمریکا بودند اما نوع ادبیات احمدشهید همانی است که در متن‌های منافقین موجود است.

وی در پايان خاطرنشان كرد: برخی NGOها در حوزه حقوق بین‌الملل فعال هستند که سفری به ژنو داشتند و با احمد شهید دیدار کردند و مستنداتی را ارائه کردند و گفتند منابع شما واقعیات ایران نیست که احمد شهید مراتب تعجب خود را به آنها اعلام کرد و از آنها ابراز بی‌اطلاعی کرد اما این مطالب در گزارش‌های وی بیان نمی‌شود که نشان می‌دهد گزارش‌هایش مغرضانه است چرا که در گزارش وی قوانین مجازات اسلامی با 700بند رد شده که این امر مداخله در امور ایران است.

انتهای پيام/



برچسب ها: الهیان ، مجلس ، حقوق ، بشر
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.