وی گفت : از مهم ترین محصولات می توان به پروبیوتیک ها اشاره کرد که میکرو ارگانیسم های مفیدی در غذاهای فراسو یا عملگرا هستند و با ورود به بدن و حضور فعال خود در سیستم گوارش منجر به بهبود سیستم گوارشی انسان می شوند .
مدیر گروه فناوری مواد غذایی پزوهشکده علوم و صنایع غذایی مشهد افزود : این ترکیبات غذایی غیر قابل هضم با تقویت انتخابی و تاثیرگذاری بر گونه های باکتریایی روده بزرگ ، زمینه غلبه بر باکتری های مضر را فراهم می سازند و می توان این ترکیبات را به راحتی و به طور طبیعی از بسیاری گیاهان استخراج کرد.
خاطر نشان می شود در حال حاضر اجرای طرح های پژوهشی کلان در زمینه ی کاربرد پرو بیوتیک و پری بیوتیک ها در غذاهای فراسودمند در اولویت های پژوهشی این مجموعه قرار گرفته است.
انتهای پیام//