معاون پژوهشی دانشگاه آزاد قوچان از آمادگی این دانشگاه برای برگزاری نخستین کنگره بین المللی علوم و صنایع غذایی خبر داد.

به گزارش خبرنگار گروه استانهای باشگاه خبرنگاران جوان از مشهد، معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد قوچان از اعلام آمادگی این واحد دانشگاهی برای برگزاری نخستین کنگره بین‌المللی علوم و صنایع غذایی در سال 95 خبر داد و گفت: با برگزاری سه دوره همایش ملی علوم و صنایع غذایی و یک کنگره ملی و همچنین کسب تجربیات لازم توانایی می توانیم این مهم را برگزار کنیم.

حمید طباطبایی به تجهیز آزمایشگاه‌های تخصصی، راه‌اندازی مجلات علمی و تأسیس مراکز تحقیقاتی در این واحد دانشگاهی اشاره کرد و گفت: با توجه به برگزاری همایش‌های مختلف علمی از سوی واحد قوچان در طول سال، پژوهش‌های اصیل، تقاضا محور و کاربردی به همراه توجه ویژه به قابلیت‌ها و پتانسیل‌های بومی رویکرد دانشگاه آزاد اسلامی است.

وی تاکیدکرد: ارتباط دانشگاهیان با صنعت موجب انجام پژوهش‌های تقاضامحور شده و پایان ‌نامه‌های دانشجویی باید بر اساس مشکلات حوزه صنعت نگارش شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قوچان افزود: این واحد دانشگاهی با توجه به این رویکرد خود را به عنوان یکی از قطب‌های علمی در حوزه «علوم و صنایع غذایی»، «مهندسی شیمی، شیمی و فناوری نانو»، «علوم اجتماعی، روانشناسی، مشاوره و تندرستی روان» و حوزه بین رشته‌ای «کابرد سیستم‌های هوشمند در علوم و صنایع» به جامعه علمی معرفی کرده است.

طباطبایی به تأسیس شرکت‌های دانش‌بنیان به منظور تجاری‌سازی محصولات اشاره کرد و گفت: تبدیل علم به ثروت و مرکز رشد واحدهای فناوری در راستای کارآفرینی نیز در این برنامه‌ها قرار داد.

وی تصریح کرد: همایش‌ها دارای ابعاد مختلفی هستند و شاید ساده‌ترین بُعد آن گردهمایی متخصصان و اجتماع دانشمندان در حوزه‌ای خاص بوده که بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران که از سوی دانشگاه آزاد اسلامی قوچان برگزار شد، نمونه‌ای از تنوع دانشمندان، دانشجویان، استادان، دستگاه‌های دولتی و خصوصی بود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی قوچان با یادآوری این موضوع که برخی کنفرانس‌های ملی تنها در حد منطقه‌ای برگزار می‌شود و کنگره صنایع غذایی با برپایی نمایشگاه فضای آشنایی میان دانشگاهیان و صنعت را فراهم ساخت، گفت: شاید گلایه‌ای از سوی صنعتگران یا دانشگاهیان برای عدم ارتباط میان یکدیگر در گذشته وجود داشت اما این نمایشگاه توانست فضایی برای شناخت نیازمندی‌ها و پتانسیل‌ها فراهم کند.

طباطبایی همچنین برگزاری میزگردهای تخصصی میان دانشگاه، دولت و صاحبان صنایع را فرصتی برای هم‌اندیشی و داشتن خروجی مؤثر در زمینه‌های مختلف دانست.

وی با یادآوری این مطلب که متأسفانه برخی دانشگاه‌های دولتی تمایلی به برگزاری بیست و سومین کنگره ملی علوم و صنایع غذایی ایران از سوی دانشگاه آزاد اسلامی را نداشتند، گفت: اعضای هیات علمی دانشگاه‌های دولتی حاضر در این کنگره اذعان کردند که این کنگره در تمام سطوح مختلف علمی و... در ردیف بسیار بالایی قرار داشت.

انتهای پیام/ز

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.