سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

مدیر استانهای جشنواره فیلم مقاومت خبر داد:

اعزام گروه های اجرایی برای ارزیابی شهرهای میزبان جشنواره در سطح کشور

"علیرضا عاقل زاده" از اعزام گروه های اجرایی برای ارزیابی شرایط و امکانات شهرها برای میزبانی همزمان جشنواره در استان های مختلف در این رویداد فرهنگی خبر داد.

به گزارش حوزه سینما باشگاه خبرنگاران به نقل از روابط عمومی جشنواره بین المللی فیلم مقاومت؛ "علیرضا عاقل زاده" مدیر امور استانها و اکران جهادی این جشنواره بین المللی با اعلام این خبر افزود: یکی از اهداف مهم جشنواره فیلم مقاومت، مهیا کردن بسترهای برگزاری جشنواره در این ۴۰۰شهر است.
 
وی ادامه داد: خوشبختانه در دوره گذشته تلاش شد تا شهرهای حاضر در جشنواره، زیر ساخت های سینمایی خود را ارتقاء دهند و به همین جهت بعضی از سالن های سینما که نیمه کاره، تعطیل و یا با مشکلات فنی روبرو بود با جذب بودجه از طریق درآمدهای استانی بازسازی شدند.اما برای برخی از مناطقی که سینما نداشتند مذاکرات اولیه با مدیران استانی و شهرستانها برای ساخت سینما انجام شد تا در دوره های بعدی این سالن ها، آماده شوند.این درحالی است که مقرر شد برای اینکه این شهرها از غافله جشنواره عقب نمانند فیلم های جشنواره در مراکزی مثل آمفی تاترها، حسینه ها و مساجدی که توانایی پخش نمایش فیلم ها را دارند به نمایش گذاشته شود.

عاقل زاده با اشاره به برخی از فعالیتهای دیگر در این شهرها اظهار داشت:شاید در برخی از شهرها، علاوه بر نمایش فیلم های جشنواره ، بتوانیم مراسم های افتتاحیه و اختتامیه، مراسم بزرگداشت هنرمندان و حتی کارگاههای ورک شاپ را برگزار کنیم.

مدیر استانها و اکران جهادی در پاسخ به این سوال که آیا سفرهای استانی برای بررسی مشکلات زیر ساخت های سینما را آغاز کردید گفت: تاکنون چندین سفر استانی را برای شناسایی زیرساخت های مربوط به جشنواره را انجام دادیم که همچنان این سفرها تا زمان برگزاری جشنواره ادامه خواهد داشت.
 
عاقل زاده در مورد کارها انجام شده دراین حوزه گفت: خوشبختانه سیاست گذاری دوره های پیشین این جشنواره علاوه بر اینکه در جهت مردمی تر کردن جشنواره فیلم مقاومت بوده از سوی دیگر، توانسته تمرکز زدایی جشنواره را در دستور کار خود قرار دهد.لذا تلاش کردیم تا کارهای فرهنگی بیشتری برای هم وطنان مناطق محروم و شهرهای مرزی انجام دهیم .

وی اضافه کرد: حرکت جشنواره فیلم مقاومت به سوی مناطق محروم و شهرهای مرزی از چندین جهت برای ما دارای اهمیت است. اول اینکه، ادای احترام به همه مردم و بویژه مردم شهرهای مرزی داشته باشیم که به نوعی خط مقدم کشور در تامین بسیاری از امور همچون مسائل اقتصادی، کشاورزی، بهداشتی و تربیت نیروی انسانی آینده کشور محسوب می شوند. دوم، آشنایی مردم این مناطق با اماکن فرهنگی مثل سینما بوده چرا که به نظر می رسد مردم این شهرها از سینما فاصله گرفتند که با مشارکت این شهرها در جشنواره فیلم مقاومت می توان زمینه آشتی مردم با سینما را فراهم کرد. لذا با توجه به اینکه هم اکنون سینمای کشور با بحران مخاطب روبرو است این پیوند می تواند نقش موثری در حذب مخاطب داشته باشد. اما راهبرد سوم، آشنایی با نیروهای مستعد این مناطق است تا در آینده نزدیک بتوان نیروی انسانی حوزه سینما را توسعه بخشید.

این فیلمنامه نویس و سینماگر ادامه داد: با توجه به سه راهبرد ذکر شده، سیاست گذاری جشنواره توانسته است میزان مشارکت ۹۰ شهر در دوره قبل را به ۴۰۰ شهر در دوره کنونی افزایش دهد.


انتهای پیام/ اس
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.