سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

سکته قلبی در کمین مصرف کنندگان غذاهای کنسروی

غذاهای کنسرو شده دشمنانی هستند که باید مراقب آن ها باشید و به خاطر قلبتان باید به ان ها فکر هم نکنید.

به گزارش خبرنگار کلینیک باشگاه خبرنگاران، درون این غذاها به جز سدیمی که یافت می شود موادی وجود دارد که غذاها را الوده کرده و به مرور با جمع شدن این مواد درون بدن شاهد سکته های ناگهانی قلب خواهید بود.

 این مواد هورمون های سالم را هدف قرار داده و سیستم داخلی بدن را نابود می کنند. غذاهای کنسرو شده به ویژه غذاهایی که از برنج و گوشت گوساله تهیه شده اند باعث ایجاد مسمومیت می شوند و خطر ابتلا به بیماری ها در آن ها بیشتر است.

گفتنی است،یکی از مسموم کننده ترین عناصری که در برخی مواد غذایی بسته بندی شده به کار می رود مواد رنگی آن هم به میزان فراوان است تا شکل و شمایل و رنگ غذا برای مصرف کننده جذاب شود. این مواد می توانند به داخل خون انسان نفوذ کرده و انواع امراض خونی از جمله مسمومیت خونی ایجاد کنند.

نتایج مطالعات نشان می دهند، روغن از جمله مواد اصلی برخی کنسروها نظیر کنسرو ماهی است. مصرف بیش از حد و غیراستاندارد روغن در این نوع غذاها برای افراد مبتلا به کلسترول و تری گلیسیرید بالا بسیار مضر بوده و کالری مازاد آن چاقی را به ارمغان می آورد و باعث بروز سکته قلبی می شود.

انتهای پیام/
برچسب ها: غذا ، کنسرو ، قلب ، سکته
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.