سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

منتظمی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران مطرح کرد

تثبیت صلح آمیز بودن فناوری هسته‌ای ایران با ابتکار وزارت خارجه در همایش بین‌المللی سیاست خارجی و امام خمینی

دبیر همایش بین‌المللی سیاست خارجی و امام خمینی گفت: ابتکار سنجیده وزارت امورخارجه با برگزاری این همایش فضای مناسبی را در عرصه بین‌المللی برای صلح آمیز بودن استتفاده از فن‌آوری هسته‌ای کشورمان فراهم خواهد آورد.

"غلامرضا منتظمی" دبیر  همایش سیاست خارجی و امام خمینی (ره ) در گفتگو با خبرنگار سیاست خارجی باشگاه خبرنگاران، از برگزاری این همایش در روزهای 12 و13 خرداد خبر داد و گفت: این همایش با عنوان اسلام و منع گسترش سلاح‌های کشتار جمعی به مدت  دو روز در تهران و قم برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: محل برگزاری این همایش در  دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه  تهران و در قم به همت و برنامه‌ریزی دفتر نمایندگی وزارت امورخارجه است.

دبیر همایش سیاست خارجی و امام خمینی (ره ) از حضور میهمانان بین‌المللی در این همایش خبر داد و اضافه کرد: میهمانان بین‌المللی این همایش از کشورهای اروپایی، روسیه، آمریکا و مصر و میهمانان خارجی ستاد بزرگداشت مراسم ارتحال امام خمینی (ره)خواهند بود. 
 
منتظمی تاکید کرد: فتوای تاریخی مقام معظم رهبری که بر حرمت تولید، انباشت و کاربرد سلاح‌های کشتار جمعی تاکید دارد، توجه ناظران و کارشناسان بین‌المللی را به خود جلب کرده و اکنون ناظران و کارشناسان بین‌المللی پس از فتوای تاریخی مقام معظم رهبری به موضع بنیانگذار جمهوری اسلامی حضرت امام خمینی (ره) توجه پیدا کرده‌اند که ریشه عدم کاربرد سلاح شیمیایی را در جنگ ایران و عراق علی‌رغم اینکه صدام علیه نیروهای نظامی و مردم بی دفاع کشورمان استفاده کرد، جستجو می‌کنند.

وی اظهار داشت: دکتر "گرث پرتر" به عنوان یکی از کارشناسان برجسته آمریکایی که کتابی نیز به دفاع از استفاده از فن‌آوری صلح‌آمیز هسته‌ای کشورمان نوشته است، ماههاست که بر روی فتوای مقام معظم رهبری کار می‌کند و مقاله وی  بر روی این موضوع ارائه شده در این همایش حضور خواهد یافت.

منتظمی افزود: "کوین برت" از آمریکا نیز به این موضوع پرداخته و از نظر قرآن آن را  مورد توجه قرار داده، "مارکوس" از روسیه و مدسنن از فنلاند و سالم الصباح از مصر نیز به فتوای هسته‌ای رهبری تمرکز کرده‌اند.

وی اضافه کرد: در این همایش بیش از یک صد میهمان خارجی از کشورهای مختلف جهان شرکت خواهند داشت.

منتظمی افزود:با توجه به اینکه این اولین فتوای یکی از رهبران دینی در جهان است که حرمت تولید و انباشت و کاربرد سلاح‌های کشتار جمعی را مورد تاکید قرار داده، به تعبیر دکتر گرث پرتر « می‌تواند خط رسانه‌ای بین‌المللی علیه ایران را بشکند و صلح آمیز بودن استفاده از فن‌آوری هسته‌ای ایران را ثابت کند.» خط رسانه‌ای که ‌ نفوذ لابی‌های رژیم صهیونیستی هدایت می‌شود.

دبیر همایش بین‌المللی سیاست خارجی و امام خمینی (ره) تاکید کرد: با توجه به اینکه  بهمن ماه گذشته باحضور علما و آیات عظام طی یک نشست علمی و تخصصی با عنوان فقه هسته‌ای بر روی فتوای مقام معظم رهبری کار کردند، اکنون از نظر تئوریک و مبانی فقهی، دینی و قرآنی سرمایه مهمی فراهم شده است. 

وی با بیان اینکه ابتکار سنجیده وزارت امورخارجه با برگزاری این همایش فضای مناسبی را در عرصه بین‌المللی برای صلح آمیز بودن استتفاده از فن‌آوری هسته‌ای کشورمان فراهم خواهد آورد، تاکید کرد: این حرکت بدون تردید می‌تواند راهگشای حل و فصل بسیاری از مشکلات فرا روی جامعه بشری بوده و در راستای عدم گسترش دامنه رقابت‌های تسلیحاتی و مبارزه با خشونت و افراط‌گری مورد استفاده قرار گیرد. 

دبیر همایش بین‌المللی سیاست خارجی و امام خمینی (ره)  اظهار امیدواری کرد که حرکت و ابتکاری که وزارت امورخارجه کشورمان برای تئوری‌سازی بین‌المللی فتوای رهبری انجام داد تقویت شود و ادامه این خط که با ورود علما و حوزه علمیه در قم شروع شد و اکنون پشتوانه غنی علمی و فقهی پیدا کرده است، با حضور و مشارکت علما و فقها و کارشناسان و صاحبنظران در دیگر کشورها و عرصه بین‌الملل ادامه پیدا کند و با همراه کردن رهبران دینی جهان مسیحیت و دنیای اسلام اهمیت و کاربرد فتوای مقام معظم رهبری برای مقابله با رقابت های تسلیحاتی در سطح جهان گسترش یابد.
 
انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.