سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

"پاکسازی پوست" با سبزی‌های بهاری

برخی از میوه‌ها و سبزیجات اثرات پاک کنندگی خاصی دارند که می‌توانند زیبایی و لطافت را به پوست بازگردانند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، کار‌شناسان در فصل بهار به افراد توصیه‌می‌کنند، می‌توانند با استفاده از گیاهان نوبرانه این فصل به پاکسازی پوست خود بپردازند. 

گفتنی است، پزشکان برای به دست آوردن پوستی زیبا و شاداب در فصل بهار به افراد توصیه می‌کنند از خوردن غذاهای فرآوری شده و کنسرو شده خودداری کنند و از غذاهای مفید برای تغذیهٔ پوست مانند گندم و همین‌طور دانه‌هایی مانند لپه، عدس، لوبیاسبز، لوبیا چیتی، شاه‌بلوط و میوه‌هایی مانند هندوانه، هویج، تمشک، آناناس، گیلاس، گلابی، سیب، کشمش و انگور در وعده‌های غذایی خود استفاده نمایند. 

علاوه بر سبزیجات و گیاهان، مصرف غذاهای حاوی اسید‌های چرب امگا ۳ مانند ماهی می‌تواند سبب شادابی پوست در فصل بهار شود. 

اغلب افراد در فصل بهار به دلیل تغییرات آب و هوایی دچار التهاب در سطوح کم و یا زیاد در ناحیهٔ پوست صورت خود می‌شوند که با را‌هکار‌های ارائه شده می‌توانند پوستی، سالم، براق و با طراوت در فصل بهار داشته باشند. 

علاوه بر انواع خوراکی‌های سالم، مصرف مایعات به ویژه آب به میزان فراوان می‌تواند آب رسانی مؤثری به سلول‌های پوستی انجام دهد. 


انتهای پیام/
برچسب ها: پاکسازی ، پوست ، میوه ، سبزی ، ماهی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.