محمد حق پرست، متخصص بیماریهای چشم در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: خطرات استفاده مداوم و زیاد از رایانه نه تنها سلامتی افراد جوان و بزرگسال را تهدید میکند، بلکه برای کودکان نیز بسیار مضر بوده و حتی ممکن است اثرات بیشتری به همراه داشته باشد.
وی با اشاره به اینکه خستگی، خشکی و سوزش چشم و همچنین ریزش اشک و تاری دید از مهمترین علائم ناشی از تاثیرات سوء کامپیوتر بر بینایی است، تاکید کرد: مطالعات اخیر نشان میدهد که استفاده مداوم و بیش از اندازه کودکان از رایانه، عامل مهم ضعف چشمها و بروز اختلالات بینایی در آنها است.
حق پرست افزود: افرادی که از رایانه استفاده میکنند، باید در فواصل مختلف و حدودا هر ۱۰ یا ۱۵ دقیقه یک بار به چشمهای خود استراحت داده و با نگاه کردن به فاصلههای دور، چشم را از حالت انقباض خارج کرده و برای کار مجدد آماده شوند.
وی یاد آور شد: والدین باید بسیار مراقب کودکان خود باشند، چرا که استفاده مداوم کودک از رایانه علاوه بر تاثیرات مقطعی و زود هنگام بر روی بینایی، ممکن است در دراز مدت و حتی چند دهه بعد بر روی چشم آنها تاثیر منفی گذاشته و بینایی آنها را دچار مشکلات جدی کند.
انتهای پیام/