سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک روانشناس تاکید کرد

آثار مخرب رسانه‌های غربی بر روی خانواده‌ها

مریم یاوری کرمانی، روانشناس گفت امروزه خانواده‌ها بیشتر وقت خود را صرف "تماشای تلویزیون و سریال‌های ماهواره‌ای" می‌کنند و با ورود فرهنگ بیگانه در بین اعضای خود با مشکلاتی مواجه می‌شوند.

مریم یاوری کرمانی، روانشناس در گفتگو با خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران گفت: برنامه‌های ماهواره‌ای از چنان تنوع و جذابیتی برخوردارند که بیننده را مجذوب خود می‌کند این تنوع و سرگرمی باعث می‌شود والدین و حتی فرزندان بیشتر وقت خود را به تماشای برنامه‌های مختلف بگذارند که در نتیجه موجب بروز وابستگی و حتی اعتیاد درآنها می‌شود.

وی ادامه داد: سریالهای ماهواره‌ای باعث الگوبرداری و همانند‌سازی در بیننده به خصوص نوجوان شده به طوری که با مشاهده شخصیت کاراکتر را در خود درونی کرده و به انجام و تقلید از رفتار و حرکات او می‌پردازد و در بیشتر مواقع موجب بلوغ زودرس در کودک و نوجوان آنها می‌شود.

کرمانی افزود: در دوره بلوغ غریزه جنسی فعال‌تر می‌شود و یک سری موارد که از سریالها گرفته در ناخودآگاهشان نقش بسته و برایشان مشکل‌آفرین می‌شود.

وی همچنین عنوان کرد: صرف وقت زیاد برای تماشای سریالها در عملکردهای تحصلی و آموزشی کودکان و نوجوانان و حتی شغلی والدین تاثیر گذاشته و زمینه پس‌رفت آنها را فراهم می‌کند.

این روانشناس در پایان خاطرنشان کرد: کودک و نوجوان به بازی‌های گروهی و کسب مهارتهای اجتماعی نیاز دارد، تماشای مداوم تلویزیون باعث گوشه‌گیری انزوای آنها شده و بر اعصاب آنها شده و بر اعصاب آنها تاثیر می‌گذارد.

کرمانی همچنین نقش والدین را در انتخاب بهترین راه برای تفریح و سرگرمی فرزندان خود موثر اعلام کرد.

انتهای پیام /
 

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.