به گزارش
خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران، ابوالفضل رفیع، مدیرکل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران در اختتامیه دومین جشنواره مشکات با محوریت فرهنگ ترافیک که بعد از ظهر امروز با حضور معاون حمل و نقل ترافیک شهرداری تهران، معاون اجتماعی فرهنگی شهرداری، رئیس کمیته محیط زیست شورای شهر و دیگران مدیران شهری برگزار گردید با اشاره به برگزاری دومین جشنواره مشکات در 12محور در سال جاری اظهار داشت: محورهای جشنواره در رابطه با موضوعات شهری و نیز در حوزههای ترافیک خدمات شهری و اجتماعی و فرهنگی برگزار گردید.
وی به حضور حوزههای مترو، اتوبوسرانی و تاکسیرانی علاوه بر حمل ونقل و ترافیک در دومین جشنواره مشکات اشاره نمود و افزود: دریافت 100هزار اثر در محور فرهنگ و ترافیک جشنواره مشکات خود مؤید استقبال بینظیر شهروندان بوده است.
مدیر کل آموزشهای شهروندی شهرداری تهران، در ادامه دارا بودن یک پیام آموزشی را لازمه آثار ارسالی به دبیرخانه عنوان کرد و تصریح کرد: در واقع افرادی که آثار هنرمندانهای را در این جشنواره خلق نمودهاند علاوه بر مشارکت در یک فرآیند آموزشی شهروندی قابل استفاده در منابع آموزشی نیز بوده و این جشنواره در واقع در راستای تبدیل شعار محوری شهرداری تهران از یک نهاد خدماتی به یک نهاد اجتماعی است.
رفیع با بیان اینکه امروزه مشارکت مردم در مدیریت شهری به عنوان یکی از مباحث کلیدی از سوی نظریهپردازان شهری ارائه میگردد به عملکرد مدیریت شهری در دو دوره گذشته اشاره نمود و اظهار داشت: در دوره نخست تصمیمگیری برای شهروندان بدون دخالت آنان بوده و در دوره دوم با مشارکت حداقلی آنها صورت پذیرفته در حالی که در این دوره شهروندان بازیگران اصلی مدیریت شهری هستند و مشارکت آنان رکن اصلی اداره شهر است.
وی با عنوان اینکه مشارکت حداکثری شهروندان در امور شهری به عنوان مهمترین اصل از سوی شهردار تهران تاکید میگردد، افزود: آثار دریافتی مشکات علیرغم اقدامات شایسته و تحسین برانگیزی که تاکنون در حوزه شهری صورت پذیرفته بیانگر آن است که چگونه میتوان برنامهریزی نمود تا مشکلات ترافیکی ناشی از فرهنگ ضعیف در این حوزه را به حداقل رساند.
جانشین رئیس ستاد جشنواره مشکات، با اشاره به اینکه یکصد هزار اثر ارسال شده از سوی شهروندان بیانگر علاقه آنان در حل معضلات زیستی اظهار داشت: این امر علاوه بر علاقهمندی آنان تذکری برای مسئولین جهت بکارگیری ایدههای آنان در امور شهری است.
رفیع در پایان با بیان اینکه بخش وسیعی از شرکتکنندگان در این جشنواره را کودکان و نوجوانان به خود اختصاص دادهاند، خاطرنشان کرد: این موضوع بیانگر آن است که میتوان از ایدهها و موضوعات عنوان شده از سوی آنان در جهت تقویت عرصههای اجتماعی و ترافیک استفاده نمود تا در این حوزهها نیز همانند فعالیتهای زیرساختی تحسین برانگیز باشیم.
انتهایپیام/