دکتر حجتالله مقیمی مدیر کل امور پروانههای سازمان نظام پزشکی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ ریسک افزایش و شیوع سرطان را در جامعه ناشی از تقلید کورکورانه از روشهای غذایی غربیها عنوان کرد و گفت: با توجه به بیانات مقام معظم رهبری درخصوص اصلاح سبک زندگی مردم درخصوص تغذیه باید تدوین یک برنامه غذایی استاندارد و علمی در قالب یک سیاست ملی برای تمام سنین در کشور مدنظر قرار گیرد.
وی به استانداردسازی روشهای نگهداری، بستهبندی و تولید مواد غذایی در کارخانجات اشاره کرد و افزود: آموزش الگوی تغذیه مناسب در مقاطع مختلف تحصیلی از ابتدایی تا دانشگاه ضروری است.
وی همچنین تبلیغات بیش از حد مواد غذایی از قبل آماده شده و کنسرو شده را یک معضل دانست و تصریح کرد: آموزش صحیح تغذیهای، بیان شکل و شیوه غذا خوردن از نظر مدت زمانی و همچنین محیط باید جایگزین تبلیغاتی در رسانههای عمومی شود.
به گفته مقیمی اصلاح سبک زندگی و شیوه تغذیه مردم نیازمند عزم ملی و تغییر فرهنگ افراد جامعه است که این مهم جز با تغییر در شیوه غذایی مسئولان و توصیه آن به مردم میسر نیست.
وی همچنین در پایان خاطر نشان ساخت: مطالعات نشان میدهد علل بسیاری از سرطانها مواد اکسید کننده هستند لذا مصرف مواد آنتی اکسیدان در کنار مواد غذایی سرخ شده و کنسرو شده، سرطان و انواع بیماریها را کاهش میدهد.
انتهای پیام/