سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

معرفی عوامل سه گانه ارتباط ایمونولوژی و خودمراقبتی

تنها جنبه‌ای که می‌توان خودمراقبتی را با رشته ایمونولوژی مرتبط کرد، نقش اضطراب و استرس، تغذیه مناسب و فاکتورهای محیط هستند.

مریم نوری‌زاده، ‌ عضو هیأت علمی مرکز تحقیقات آسم و آلرژی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص ششمین روز از هفته سلامت به عنوان (تیم سلامت، مربیان خودمراقبتی) گفت: تنها جنبه‌ای که می‌توان خودمراقبتی را با رشته ایمونولوژی مرتبط کرد، ‌ نقش استرس، ‌ فاکتورهای محیطی و تغذیه مناسب است. 

وی افزود: یکی از اساسی‌ترین عملکرد سیستم ایمنی، عامل استرس است که با خیلی از بیماری‌ها در ارتباط است. 

نوری‌زاده تصریح کرد: بحث خودمراقبتی را باید از لحاظ شرایط مادی، روحی و روانی نرمال باشد تا بتواند به سیستم دفاعی بدن پاسخ مناسبی بدهد. 

وی در پایان توصیه کرد: مصرف فست فود، پفک، چیپس، کالباس بدلیل نگه‌دارنده‌هایی که دارند می‌تواند ابتلا به سرطان را افزایش دهد و در نتیجه سیستم ایمنی بدن را تحریک کند، بنابراین توصیه می‌شود تا جایی که می‌شود از تغذیه مناسب استفاده شود البته نه اینکه فردی که تغذیه مناسب ندارد ۱۰۰درصد دچار ابتلا به سرطان خواهد شد اما می‌توان گفت ریسک ابتلا به این عارضه را افزایش می‌دهد. 


انتهای‌پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.