سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

یک نماینده مجلس در گفتگو با باشگاه خبرنگاران:

بخش "تولید" نیازمند حمایت همه‌جانبه برای توسعه

یک نماینده مجلس گفت: برای توسعه اقتصادی کشور لازم است به بخش تولید توجه ویژه‌ای شود و لازمه آن اختصاص دادن اعتبارات ویژه برای این بخش است.

علی‌اکبر ناصری عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی در گفتگو با خبرنگار اقتصادی باشگاه خبرنگاران درباره چالش‌های پیش روی صنعت و معدن گفت: با توجه به برنامه‌های اقتصاد مقاومتی و تأکید مقام معظم رهبری بر حمایت تولیدات داخلی ضروری است تا فرهنگ حمایت همه‌جانبه از تولیدات به ویژه در بخش کشاورزی و صنعت مورد توجه بیشتر قرار بگیرد.
 
وی ادامه داد: فعالیت در تولید و صنعت یا ارزش انسانی و جهاد ملی تلقی می‌شود که برای توسعه اقتصادی لازم است زیرساخت‌ها را گسترش دهیم و اعتبارات ویژه‌ای برای این حوزه در نظر بگیریم.
 
این نماینده مجلس عنوان کرد: امیدواریم با درآمدی که از هدفمندی یارانه‌ها کسب می‌شود بخشی از آن به این حوزه اختصاص پیدا کند، ‌چون با توسعه آن می‌توان در شکوفایی اقتصادی عملکرد موفق‌تری داشت.
 
وی عنوان کرد: در همین راستا لازم است تا همه بخش‌های اداری هماهنگ عمل کنند و از تأخیر در امور پرهیز کنند و یک حرکت جدی و قاطعی در امر تولید داشته باشند.
 
وی درباره چالش‌های پیش‌روی این بخش افزود: صنعت ما با مشکلات عدیده‌ای مواجه است که مهم‌ترین آنها مسئله بانک و سودی آنهاست که یک معضل برای تولید داخلی محسوب می‌شود.
 
نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی گفت: برای حل این معضل باید یک تغییر اساسی در سیستم بانکی ایجاد کرد؛‌ موضوع دیگر مسئله سرمایه در گردش و تخصیص تسهیلات ارزان‌قیمت به بازار تولید و اصلاح برخی از قوانین که ما در طرح حمایت از تولید ملی در مجلس پیگیر آن هستیم تا مصوب شود.
 
انتهای پیام/
برچسب ها: صنعت ، تسهیلات ، اعتبارات
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
سيدمحسن
۰۷:۲۰ ۰۵ ارديبهشت ۱۳۹۳
توليدبايدسرمايه گريزنباشدزمانى توليدسرمايه گريزميشودكه تعادل درعرضه وتقاضانباشددربخش عرضه حمايت سرمايه گذارى ازنوع HI RISKاست كه درصورت بيمه بودن سرمايه ضرركم ميشودودربخش تقاضاقدرت خريدارتعيين كننده است كه درمرحله نهايى پس ازتبليغات عرضه كننده منجربه بهره مندى توليدكننده ميشود_چنانچه ارزسقوط شديدكندهزينه توليدكننده كاهش يافته وميتواندبيشترمواداوليه بخرد