به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری گیلان گفت: غذاهای محلی بخش مهمی از میراث معنوی هر منطقه است و برای شناساندن آن ها هم اکنون انواع غذاهای محلی در کمیته کارشناسی ثبت استان در حال بررسی است.
رضا علیزاده افزود : چای، زیتون انواع محصول زراعی و باغی ، شیرینی جات و کلوچه جات برای ثبت در فهرست آثار معنوی دردست بررسی است.
وی خاطرنشان کرد: ثبت آئین ها و میراث معنوی در بعد ملی و جهانی برای شناساندن هویت فرهنگی اهمیت بسزایی دارد ./س