مجتبی انوری زاده متخصص طب سنتی در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: مصرف بسیار گوشت باعث افزایش گرمی و رطوبت در بدن انسان میگردد زیرا در فصل بهار مزاج انسان گرم و تر است و مصرف بیش از حد گوشت باعث ایجاد بیماری در بدن انسان میگردد.
وی افزود: غذاهایی که خون رقیق در بدن تولید میکنند، اغلب طبیعت گرم دارند و مصرف غذاهایی با طبیعت گرم در این فصل مناسب نیست بلکه باید غذاهای غلیظ و با طبیعت سرد مصرف گردد تا رقت اختلاط را تعدیل کند.
وی اذعان داشت: مصرف خوراکیهای لطیفی مانند گوشت پرندگان، تخممرغ آب پز، نوشیدن برخی شربتهای خنک مانند شربت آبلیمو در این فصل توصیه میشود.
انتهای پیام/