سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

با این چاشنی "اسید اوریک‌تان" را تنظیم کنید!

در طب سنتی توصیه می‌‍شود گوشت قرمز کباب شده همراه سماق مصرف شود زیرا مصرف زیاد گوشت قرمز موجب افزایش اسید بدن می‌شود و سماق به کاهش اسید اوریک کمک می‌کند.

دکتر محمدتقی انوشه متخصص تغذیه و رژیم درمانی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: گوشت قرمز به دلیل اینکه حاوی چربی و "کلسترول" است مصرف زیاد آن برای کسانی که به ناراحتی قلبی و "فشار خون بالا" دچار هستند و نیز افراد مسن توصیه نمی‌شود و بهتر است سعی کنند نوع کم چرب آن را مصرف کنند.

وی اظهار داشت: مصرف گوشت قرمز برای کودکان و نوجوانانی که در سن بلوغ هستند و نیز افراد مبتلا به کم خونی ضروری است و باید حداقل هفته‌ای 3 تا 4 بار گوشت قرمز را در وعده غذایی خود جای دهند.

وی در ادامه گفت: مصرف زیاد گوشت قرمز موجب افزایش چربی خون و کلسترول می‌شود و به میزانی آهن بدن را نیز افزایش می‌دهد و بیشترین فواید گوشت قرمز برای افراد کم خون است.

این متخصص تغذیه گفت: گوشت قرمز به مقدار زیادی حاوی املاح، آهن و ویتامین‌هایی از قبیل ویتامین A، E و B12 است.

وی در پایان گفت: در طب سنتی توصیه می‌شود گوشت قرمز کباب شده همراه سماق مصرف شود زیرا مصرف زیاد گوشت قرمز موجب افزایش اسید اوریک بدن می‌شود و سماق به کاهش اسید اوریک کمک می‌کند.

انتهای پیام/

تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.