سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

برخلاف بسیاری از تصورات؛

ورزش لزوما موجب "پرخوری" نمی‌شود

برخلاف بسیاری از تصورات و باورها، ورزش کردن و افزایش تحرک بدنی لزوما موجب گرسنگی و به طبع آن پرخوری و افزایش کالری دریافتی در مقایسه با کالری سوزانده شده نمی‌شود.

مصطفی گرجی استادیار دانشگاه علوم پزشکی تهران در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: هیچ دارو و روشی به اندازه ورزش کردن برای پیشگیری از چاقی و اضافه وزن موثر نیست و در واقع ورزش یک راه اثربخش برای سلامتی جسم  و روح روان است.

وی با اشاره به این که برخی از تصورات نادرست در مورد ورزش موجب بی‌توجهی به این الگوی صحیح زندگی شده است تصریح کرد: از جمله این عادات نادرست، افزایش میل به غذا در نتیجه ورزش کردن و در نتیجه آن پرخوری و اضافه وزن است.

گرجی تاکید کرد: برخلاف بسیاری از تصورات و باورها، ورزش کردن و افزایش تحرک بدنی لزوما موجب گرسنگی و به طبع آن پرخوری و افزایش کالری دریافتی در مقایسه با کالری سوزانده شده نمی‌شود.

وی یادآور شد: البته فعالیت بدنی و ورزش به ویژه هنگامی که شدید باشد، می‌تواند موجب افزایش تمایل به مصرف غذا شود، اما این موضوع لزوما به معنی پرخوری و در نتیجه اضافه وزن نیست.

گرجی اظهار داشت: متاسفانه این طرز فکر وجود دارد که بعد ورزش و فعالیت کامل بدن، می‌توانیم مقداری زیاده روی کنیم و اقدام به مصرف غذای بیشتر کنیم.

وی با بیان این که دریافت انرژی خیلی راحت‌تر از سوزاندن آن انرژی است، افزود: باید دقت کرد که میزان انرژی و کالری دریافتی به اندازه‌ای نباشد که حتی ورزش و تحرک بدنی روزانه هم نتواند آن را بسوزاند.

گرجی تاکید کرد: در واقع ورزش و فعالیت بدنی کاری مفید است که باید در بیشتر روزهای هفته به طور منظم آن را انجام دهید، اما این موضوع به این معنی نیست که شما اختیار کامل دارید که هر چیزی را که خواستید، بخورید.

وی خاطر نشان کرد: اگر با ورزش کردن هم دچار اضافه وزن شدید، بهتر است بر روی عادات غذایی خود بررسی و تجدید نظر کنید و در واقع مراقب الگوهای تغذیه‌ای و هر آن چیزی که می‌خورید باشید.

انتهای پیام/

برچسب ها: ورزش ، پرخوری ، چاقی ، کالری
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.