سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

پرخطرترین "حوادث فضایی" برای فضانوردان

برخی از ماموریت‌ها و اقدامات فضانوردان می‌توانند خطری جدی را متوجه سلامت آنها نماید و لازم است سازمان‌های جهانی در این زمینه تدابیری بیندیشند.

به گزارش خبرنگار فناوری‌های نوین باشگاه خبرنگاران؛ دانشمندان سازمان فضایی ناسا در حال تدوین پیش نوین وضع قوانینی در جهت محافظت از سلامت جسمی فضانوردان در سفرهای طولانی به ویژه سفر به مریخ هستند.

گفتنی است، سفر به مریخ می‌تواند فضانوردان داوطلب را در معرض ابتلا به انواع بیماری‌ها مانند انواع سرطان‌ها، اختلالات بینایی و همینطور کاهش حجم تراکم استخوانی به دلیل بی‌وزنی قرار دهد.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، دانشمندان ناسا امیدوار هستند در سال 2025 نخستین انسان فضانورد را به "سیاره مریخ" اعزام نمایند.

دانشمندان در نظر دارند پیش‌بینی‌های مربوط به اتخاذ تدابیر لازم برای حفظ سلامت فضانوردان در این نوع سفرهای طولانی را هرچه زودتر به ثمر برسانند.

کارشناسان اعتقاد دارند فضانوردان در یک ماموریت رفت و برگشتی به کره مریخ با سطوح بالایی از "اشعه‌های مضر کیهانی" و خورشیدی مواجه خواهند شد که می‌تواند آنها را در معرض ابتلا به سرطان قرار دهد.

در ماموریت‌های فضایی کنونی فضانوردان در مدارهای پایینی و نزدیک به زمین هستند که سبب محافظت آنها در برابر اشعه‌های مضر خورشید توسط سپر مغناطیسی دور زمین می‌شود.

در اعماق فضا این "سپرهای محافظتی" وجود ندارد پرتوهای کیهانی بدون هیچ مانعی به بدن فضانوردان برخورد می‌کنند.

کارشناسان امیدوار هستند با پیشرفت‌های تکنولوژی و همینطور خدمات درمانی مناسب‌تر از شدت این آسیب‌ها بکاهند.

انتهای‌پیام/

برچسب ها: فضانورد ، سرطان ، اشعه ، مریخ
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.