سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این نوبرانه "گلبول‌های قرمز" را تقویت می‌کند

ترکیبات فعلی توت فرنگی موجب تقویت توان "آنتی اکسیدان سلول‌های بدن" می‌شود.

دکتر علی رجبی متخصص داخلی و تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آنتوسیانین و ترکیبات فنلی توت فرنگی موجب تقویت توان آنتی اکسیدانی سلول‌های بدن، به ویژه گلبول‌های قرمز شده و در نتیجه کم خونی همولیتیک کاهش می‌یابد.

وی افزود: توت فرنگی منبع غنی فیبر، ویتامین C، فولات و پتاسیم است که در سلامت دستگاه قلب و عروق بسیار موثر است.

این متخصص اظهار داشت: آنتوسیانین این میوه، اثرات آنتی اکسیدانی آن را چند برابر می‌کند که در کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و "استرس‌های اکسیداتیو" نقش موثری دارد که موجب بروز بیماری‌هایی نظیر دیابت می‌شود.

رجبی تصریح کرد: انجام فعالیت‌های شدید و فرآیند پیری سلول‌ها موجب افزایش تولید رادیکال‌های آزاد می‌شود، بدین ترتیب مصرف توت فرنگی هم برای ورزشکاران خوب بوده و هم روند پیری سلول‌ها را کند می‌کند.

وی عنوان کرد: اگر اریتروسیت‌های سلول‌ها قادر به دفاع کافی از خود در مقابل رادیکال‌های آزاد نباشند، آسیب دیده و تخریب می‌شوند که در نهایت آنمی آشکار می‌شود که رنگ پریدگی و خستگی زود رس از اولین علائم آنمی است.

انتهای پیام/ 

برچسب ها: آنمی ، توت فرنگی ، گلبول ، قرمز
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.