به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران و به نقل از وب دا؛ دکتر محمد هادی ایمانیه در این خصوص افزود: مهمترین کاری که در حوزه سلامت استان فارس در حال انجام است و با موضوع اولویت پیشگیری بر درمان در ابلاغیه مقام معظم رهبری در ارتباط با سیاستهای کلی نظام سلامت مرتبط میباشد، اجرای پزشک خانواده است.
وی اظهار داشت: ما با همکارانمان در طرح پزشک خانواده، چه در روستاها و چه در شهر، برنامه بسیار خوب و کامل و جامعی در سال 93 خواهیم داشت که براساس آن عمدتاً فعالیتهای این افراد به سمت سلامت محور شدن به جای درمان محور بودن تغییر مسیر میدهد و در سلامت محوری نیز اصل بر پیشگیری است.
دکتر ایمانیه با اشاره به توجه به نظام سطح بندی در سياستهاي كلي سلامت، بیان کرد: این نظام بسیار کمک کننده برای جلوگیری از به هدر رفتن منابع کشور در ساخت و تجهیز بیمارستانها و مراکز بهداشتی درمانی و یا در مورد تخصص و نیروی انسانی خواهد بود.
وی گفت : نظام سطح بندی که در کشور وجود دارد و مورد تائید مجلس محترم هم قرار گرفته و در حال حاضر هم در سیاستهای ابلاغی مقام معظم رهبری اعلام و ابلاغ شده است ، افق بسیار خوب و منطقی ایجاد می کند تا همه مسئولان و مدیران سلامت به نظام سطح بندی اکتفا کنند.
دکتر ایمانیه در زمینه فعالیتهای دانشگاه علوم پزشکی شیراز در زمینه اصل ابلاغی مبنی بر بازشناسي، تبيين، ترويج، توسعه و نهادينه نمودن طب سنتي ايران بیان کرد: رشته طب سنتی و همچنین داروسازی سنتی چندین سال است که در دانشگاه علوم پزشکی شیراز ایجاد شده و در حال حاضر در هر دو رشته دانشجو داریم و بعد از پایان دوره پزشک عمومی و داروسازی عمومی دانشجویان ما در این دو رشته مشغول به تحصیل هستند.
وی گفت: خوشبختانه دانشگاه علوم پزشکی شیراز یک روش معتدل را در این زمینه پیش گرفته، یعنی طب سنتی مبتنی بر شواهد روز را دنبال می کند.
وی افزایش کارآزماییهای بالینی در زمینه طب سنتی را مورد اشاره قرار داد و گفت: در این زمینه برنامه هایی داریم به گونهای که به یک مرجع در کشور جهت استفاده سایر دانشگاههای علوم پزشکی تبدیل گردیم.
انتهای پیام/