عاقبتی با اشاره به اینکه تمام ظرفيت نصب شده جوجه كشی صنعتی بوقلمون كشور در گيلان قرار دارد افزود: یک واحد مادر بوقلمون در شهر سياهكل و واحد تولید بوقلمون گوشتی در شهرستان رودبار جمعا با ظرفیت 6 هزار قطعه در هر دوره نقش به سزايی در توسعه صنعت پرورش بوقلمون کشور ايفا می كند.
وی با بیان اینکه آزمايش های مربوط به پايش بيماری اين پرنده نيز در آزمايشگاه مركزی اداره كل دامپزشكی استان گيلان به صورت منظم انجام می گیرد ، اظهار داشت: گوشت بوقلمون به دلیل داشتن پروتئین بالا، كمترین كلسترول ، نداشتن چربی میان بافتی و املاحی چون سلنیوم، منیزیم، مس، آهن، روی، پتاسیم و اسید آمینه در مقایسه با گوشت قرمز از اهمیت بسیاری برخوردار است دارد .انتهای پیام /س