رضابحیرایی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شیرینی یکی از مهمترین خوراکیهای موجود درسفرهی عید قرار دارد اما گاهی اوقات افراط در مصرف شیرینی و آجیل میتواند یکسری صدمات به انسان واردکند در واقع یکی از زیانهای اصلی مصرف شیرینی چاق شدن است در واقع مواد قندی به راحتی تبدیل به چربی شده و در بدن انسان ذخیره می شود و تا مدتها طول میکشد تا این چربیها با بدن انسان خداحافظی کنند.
وی افزود: با مصرف بسیار شیرینی و آجیل افراد دچار بیماری یبوست و گاهی اوقات "اختلالات گوارشی" میشوند.
وی اذعان داشت: برخی افراد در عید نوروز کمتر از سبزی، میوه، سالاد و سبزیجات استفاده میکنند این درحالی است که افراد اشتباهترین راه را برای خود انتخاب کردهاند و بدن افراد در هر زمان مخصوصاً عید نوروز به دلیل مصرف برخی خوراکیها مانند آجیل، شیرینی احتیاج بسیاری به میوهجات و سبزیجات فراوان جهت دفع این خوراکیها دارد و همچنین بهتر است از غذاهای سرخ شده و فست فود دوری شود زیرا این خوراکیها در وخیمتر شدن حال افراد نقش بسزایی دارد.
انتهای پیام/