مصرف شیرینی در ایام تعطیلات نوروز به راحتی در بدن انسان تبدیل به چربی می شوند که به راحتی با بدن انسان نیز وداع نمیکنند.

رضابحیرایی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شیرینی یکی از مهمترین خوراکیهای موجود درسفرهی عید قرار دارد اما گاهی اوقات افراط در مصرف شیرینی و آجیل میتواند یکسری صدمات به انسان واردکند در واقع یکی از زیانهای اصلی مصرف شیرینی چاق شدن است در واقع مواد قندی به راحتی تبدیل به چربی شده و در بدن انسان ذخیره می شود و تا مدتها طول میکشد تا این چربیها با بدن انسان خداحافظی کنند.
وی افزود: با مصرف بسیار شیرینی و آجیل افراد دچار بیماری یبوست و گاهی اوقات "اختلالات گوارشی" میشوند.
وی اذعان داشت: برخی افراد در عید نوروز کمتر از سبزی، میوه، سالاد و سبزیجات استفاده میکنند این درحالی است که افراد اشتباهترین راه را برای خود انتخاب کردهاند و بدن افراد در هر زمان مخصوصاً عید نوروز به دلیل مصرف برخی خوراکیها مانند آجیل، شیرینی احتیاج بسیاری به میوهجات و سبزیجات فراوان جهت دفع این خوراکیها دارد و همچنین بهتر است از غذاهای سرخ شده و فست فود دوری شود زیرا این خوراکیها در وخیمتر شدن حال افراد نقش بسزایی دارد.
انتهای پیام/