معمولا مسمومیت غذایی ناشی از آن دسته از مواد غذایی است که نسبت به محیط و درجه حرارت نگهداری حساس هستند و علت ایجاد مسمومیتهای غذایی در مسافرت، عدم رعایت زنجیره نگهداری درست مواد غذایی مصرفی است که ممکن است برای فرد خطر آفرین نیز باشد.
وی افزود: اگرهنگام مسافرت از خوراکیهای کنسرو شده استفاده میکنید 20 دقیقه قبل از مصرف آن کنسرو را داخل ظرف آب بجوشانید تا باعث مسمومیت غذایی نشوید.
وی توصیه کرد: اگر افراد دچار مسمومیت غذایی ناشی از مصرف غذاهای مانده شدهاند در اولین فرصت خود را به یک درمانگاه رسانده تا خطرات جدیتر آنها را دنبال نکند و همچنین درمشاهده بروز اسهال و استفراغ به فرد مسموم شده مایعات رقیق و فراوان همچون آب، چای کمرنگ، آبمیوه رقیق داده شود و او را به یک بیمارستان مجهز برسانید.
انتهای پیام/