مسعود کیمیاگر متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: شیر مادر تنها غذای اختصاصی کودک شما در شش ماه اول تولد است، پس بنابراین نوزادانی که از شیر مادر استفاده می کنند در طول سفر دیگر نگرانی برای تامین غذای تازه برای آنها وجود ندارد حتی می توانید شیر مادر را در ظرفی ریخته و به مدت 3 روز در دمای 4 درجه سانتیگراد یا کمتر نگهداری کنید و باید همیشه در محفضههای استریل نگهداری شود.
این متخصص اظهار داشت:اگر کودک شما از شیر خشک استفاده می کند باید نکاتی را در نظر بگیرید شیر خشک معمولا به شکل پودر است و براساس شیر فرآورده شده، خامه گرفته و رقیق شده ی گاو تهیه می شود و طوری عمل آوری شده است که کودک بتواند آن را هضم کند البته یکسری از مواد مکمل هم به آن اضافه می شود تا این شیر حاوی ویتامینها و مواد معدنی موردنیاز کودک باشد.
وی افزود: شیر خشک هاي پودری كه یک محصول استریل است و در قوطیها و بستههای پودر شیر مهر و موم شده است اما می توانند حاوی باکتریهایی باشند که اگر این غذا به طول سالم تهیه نشود این باکتریها می تواند ایجاد عفونت کنند،درست است که این عفونتها خیلی نادر هستند اما می توانند برای کودک خطر جانی داشته باشند ،بنابراین شیر خشک باید با آب داغ درست شود به حدی که باکتریها از بین بروند وحداقل دمای 70 درجه سانتیگراد است .همچنين لازم است در طول سفر حتما یک فلاکس آب جوش همراه داشته باشید و بعد از اینکه با آب جوش مخلوط شد سریعا تا دمای خوردن برای کودک در آب سرد، خنک شود.
کیمیاگر خاطر نشان کرد: ضروری است که یک شیشه تازه برای هر نوبت غذا آماده شود شیر خشک استفاده شده بعد از دو ساعت را دور بریزید چون باکتریها در دمای معمولی تکثیر می شوند وحتی اگر در طول سفر هوا گرم بود زودتر باقیمانده شیر را دور بریزید چراكه زودتر فاسد میشود،همچنين لازم است شیشه و سر شیشه نوزاد را مرتب استریل کنید و در طول سفر دو شیشه و سر شیشه به همراه داشته باشید تا مطمئن باشد.
انتهای پیام/