به گزارش گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری فرانسه، "جیم یونگ کیم"، رئیس بانک جهانی با انتشار بیانیهای اعلام کرد: در حالی که میلیونها نفر در جهان شبها گرسنه سر به بالین میگذارند، میلیونها تن مواد غذایی دور ریخته شده یا پیش از مصرف از بین میرود.
بر اساس گزارشی که "جیم یونگ گیم" از نرخ تولید مواد غذایی در جهان ارائه کرده است، بین یک سوم تا یک چهارم از تولیدات شبکه تولید غذا در مناطق مختلف جهان هدر میرود.
گزارش بانک جهانی نشان میدهد عامل 35 درصد از این حیف و میل، مصرفکننده نهایی به ویژه در کشورهای توسعه یافته است.
24 درصد از هدررفت مواد غذایی طی مراحل تولید و 24 درصد نیز در مراحل ذخیرهسازی و حمل و نقل صورت میگیرد.
انتهای پیام/