دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در خصوص انواع ماهیها گفت: ما ماهی را بیشتر به قصد مصرف امگا3 استفاده میکنیم بنابراین ماهیهایی که حاوی امگا3 بیشتری باشند در اولویت هستند.
وی اظهار داشت: ماهیهایی که از امگا3 قابل توجهی برخوردار هستند در دریاهای شمالی زندگی میکنند از جمله ماهی سالمون، ماهی آزاد، ماهی خال مخالی و قزل آلا که در کشور ما این ماهی بسیار باب است.
وی در ادامه گفت: امگا3 دو بخش دارد و EPA و DHA که ماهیهای مذکور حاوی هر دوی اینها هستند.
این متخصص تغذیه گفت: بهترین نوع طبخ ماهی به صورت آبپز و بخارپز در تابههایی که نیاز به روغن ندارند است و یا به صورت کبابی که این روشها بسیار بهتر از روشی است که با روغن فراوان طبخ شود.
وی در پایان گفت: بعضی از افراد به ماهی حساسیت دارند و نباید آنرا مصرف کنند زیرا حساسیت ماهی، حساسیت شایعی است.
انتهایپیام/