سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان‌ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

ميشل سليمان از ارتش لبنان خواست هوشياری خود را افزايش دهد

میشل سلیمان رئیس جمهور لبنان روز دوشنبه از تلاش های ارتش و نیروهای امنیتی این کشور در جلوگیری از عملی شدن اقدامات تروریستی و تبهکارانه قدردانی کرد.

به گزارش سرويس بين‌‌الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از خبرگزاری رسمی لبنان،  میشل سلیمان رئیس جمهور لبنان روز دوشنبه از تلاش های ارتش و نیروهای امنیتی این کشور در جلوگیری از عملی شدن اقدامات تروریستی و تبهکارانه قدردانی کرد.

رئیس جمهور لبنان در این باره گفت مراجع ذیصلاح امنیتی کشور شماری از افرادی را که قصد انجام عملیات تروریستی و بمبگذاری در کشور داشتند بازداشت کردند و یک خودروی بمب گذاری شده را نیز که قرار بود در مناطق مسکونی منفجر شود کشف و خنثی کردند.

میشل سلیمان از نیروهای امنیتی وارتش لبنان خواست با حفظ هوشیاری و هماهنگی بین خود از امنیت و آرامش داخلی کشورشان محافظت کنند.

انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.