به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه
به گفته این کارشناس تغذیه چون در این ایام مصرف تنقلات بیشتر است توصیه می شود
افراد مصرف برنج و نان را در وعده های غذایی اصلی خود محدود کنند و بیشتر از
غذاهای سبک از جمله سوپ و کوکو استفاده نمایند.بهتر است در این ایام مصرف نوشیدنی
های شیرین از جمله نوشابه و دلستر و همچنین سس همراه با سالاد کمتر شود.
وی در ادامه در خصوص مصرف آجیل و خواص آن یادآوری کرد: آجیل ها دارای چربی ها مفید
و غیراشباع هستند و می توانند برای قلب مفید باشند و به علاوه اسیدآمینه
"آرژنین" موجود در آن برای ترشح هورمون رشد کودکان مفید است.
سلنیوم، منیزیم، فسفر و آهن از دیگر ریز مغذی های موجود در آجیل است که این
کارشناس تغذیه از آنها نام برد.
شیرمستی به افرادی که چربی خون بالا دارند توصیه کرد مصرف آجیل را محدود کنند و از آجیل های خام و غیر شور استفاده کنند.
به گفته این کارشناس تغذیه نان برنجی و نان نخودی و شیرینی های کوچک و خشک بهترین
انواع شیرینی برای ایام نوروز هستند، خصوصا نان نخودی که برای افرادی که مزاج سرد
و مشکلات مفصل دارند مفید است.از شیرینی هایی که دارای گردو هستند بیشتر استفاده
شود.
وی در خصوص شکلات عید هم افزود: بهتر است به جای استفاده از آبنبات و تافی ها از
شکلات تلخ استفاده شود که منیزیم بالایی دارد.
این کارشناس تغذیه به افراد دیابتی، افراد مبتلا به کبد چرب و همچنین افرادی که
آرتروز دارند توصیه کرد کمتر شیرینی و شکلات مصرف کنند.