سایر زبان ها

صفحه نخست

سیاسی

بین‌الملل

ورزشی

اجتماعی

اقتصادی

فرهنگی هنری

علمی پزشکی

فیلم و صوت

عکس

استان ها

شهروند خبرنگار

وب‌گردی

سایر بخش‌ها

این مواد غذایی در فصل بهار به کمک شما می‌آیند

مصرف مواد غذایی حاوی آنتی‌اکسیدان سیستم ایمنی بدن شما را تقویت می‌کند و موجب کاهش حساسیت در فصل بهار می‌شود.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، مصرف هویج و اسفناج سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بروز حساسیت‌های فصلی بهار پیشگیری می‌نماید، تقویت سیستم ایمنی بدن موجب کاهش حساسیت و آلرژی‌های ایجاد شده در فصل بهار می‌شود. 

همچنین در فصل بهار گرده‌افشانی درختان و گل‌ها موجب بروز حساسیت می‌شود که به صورت آبریزش بینی، اختلالات تنفسی، کهیر، خارش و اگزمای مخاطی به صورت تورم و التهاب بروز می‌کند. 

لازم به ذکر است؛ مصرف هویج، ‌اسفناج و سایر سبزی‌های رنگی حاوی بتاکاروتن و آنتی‌اکسیدان‌ها سیستم ایمنی بدن را تقویت و از بروز حساسیت‌های فصلی جلوگیری می‌کند. 



انتهای پیام/
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.