مریم بگلری کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، اظهار داشت: میزان انرژی مورد نیاز این بیماران باید از رژیم غذایی پرکالری استفاده نمایند، وعدههای غذایی خود را افزایش داده و به دلیل افزایش نیاز به پروتئین دریافت پروتئین نیز افزایش یابد.
وی همچنین افزود: گنجاندن تخممرغ، گوشت قرمز، گوشت ماکیان، غلات، حبوبات و ویتامینها از جمله ویتامین C و B کمپلکس توصیه میشوند.
در ادامه اظهار داشت: مقدار مصرف مایعات در نبود بیماری کلیوی- کبدی (۴-۳ لیتر در روز) در رژیم غذایی نیز باید حاوی حدود یک لیتر شیر باشد تا مقادیر کافی کلسیم، فسفر و ویتامین D را تأمین نمایند؛ با توجه به اینکه سوخت و ساز کلسیم در این بیماران تغییر میکند این افراد در معرض پوکی استخوان هستند.
همچنین وی اضافه نمود که: کلم، شلغم، گلکلم، سویا، قارچ، هلو و اسفناج مصرف نشود.
انتهای پیام/